Tűzifával vertek agyon egy férfit Texasban

Vágólapra másolva!
Bűncselekmény történt szombat este Texasban, Fort Worth városában. Egy félmeztelen férfi egy tűzifadarabbal vert agyon egy másik férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Az incidens szombat este történt, amikor az áldozat, Scotty Jackson épp tűzifát szállított ki egy házhoz. Egy szemtanú - akinek Jackson épp tűzifát adott át - elmondta, hogy amikor Jackson átadta a fát, egyszer csak a semmiből előbukkant egy félmeztelen afroamerikai férfi.

Hozzátette, a 27 éves férfi - akit később a rendőrség Chrisantus Omondiként azonosított - furán viselkedett, üvöltözött és agresszív volt és a földre lökte őt.

- mondta a szemtanú.

Az eset szemtanújának sikerült bejutni a házba és hívta a segélyhívót, mindeközben a támadó tovább ütlegelte a tűzifával Jacksont.

Jackson a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A letartóztatási jegyzőkönyv szerint a támadót a rendőrség az utca túloldalán egy lakásban kapta el. A rendőrök fegyverrel elkábították, mert agresszív volt és nem volt hajlandó együttműködni.

A férfit jelenleg a börtönben 300 000 dollár (103 millió forint) óvadék ellenében tartják fogva - írja a NBC 5 Dallas-Fort Worth.