Börtönbe került a férj, aki azért fojtogatta feleségét, mert az sokáig telefonált

darlington fojtogatás
darlington fojtogatás
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy erőszakos férjet, miután bántalmazta kiszolgáltatott feleségét, és a lábát a torkához szorítva állt fölötte, miközben azt kiabálta, hogy meg fog halni. A férj azért volt dühös, mert a nő egy órán át telefonált a barátnőjével.
Vágólapra másolva!

Az angliai Darlingtonból származó Anthony Baron-Palmer elvesztette az önuralmát, mert felesége több mint egy órán keresztül videohívást folytatott a barátnőjével. Olyan erővel ütötte meg, hogy az a földre zuhant.

A nő vallomása szerint a férfi ezután fölé hajolt és a torkát taposta a lábával.

A kiszolgáltatott nő elmondta a bíróságnak, hogy nehezen kapott levegőt és pánikba esett, amikor recsegő érzést érzett a nyakánál.

Baron-Palmer végül bűnösnek vallotta magát súlyos testi sértés vádjában, de kezdetben tagadta a bűncselekményt. Korábban már elítélték a feleségével szembeni erőszak miatt.

Az incidens estéjén a házaspár ivott. A kora esti órákban tértek haza, s ekkor Baron-Palmer "ingerült" lett, amiért felesége túl sokáig beszélgetett a barátnőjével telefonon a közös estéjükön. A férfi elvette a felesége telefonját, és bement a nappaliba. 

Amikor a nő követte őt, és megkérdezte, miért szakította meg a hívását, fejbe vágta, és a nő a földre esett. 

Miután az asszonynak sikerült ellöknie magától a férfit, Baron-Palmer bordán rúgta a feleségét, majd ismét fejbe ütötte. Az asszony elmenekült a lakásból, és a rendőrségre ment. 

Ez már a harmadik alkalom, hogy ilyen helyzetben vagyunk. November 26-a volt életem legrosszabb éjszakája. 

 - mondta.

2014 novemberében felfüggesztett büntetést kapott, miután megrúgta és megütötte a nőt. 2015 májusában Baron-Palmer újabb felfüggesztett büntetést kapott, mert ismét megtámadta a feleségét.

John Brown ügyvéd azt mondta, hogy védence verziója az eseményekről nagyon eltérő, és hogy azért vette el a felesége telefonját, hogy el tudjanak aludni. Azt állítja, hogy felesége elbarikádozta magát a nappaliban úgy, hogy egy dohányzóasztalt állított az ajtóhoz. Azt állítja, hogy a nő berúgta az ajtót, összetört egy tálat, és a tál egy darabjával fejbe vágta.

Brown elmondta a bíróságnak, hogy Baron-Palmer gyermekkori traumával küzd, és öngyógyítás céljából alkohollal és más szerekkel gyógyítja magát. 

A férfi elismerte, hogy ivott és kábítószer hatása alatt állt azon a napon, amikor megtámadta a feleségét.

A bíró azt mondta, hogy bizonyíték van arra, hogy Baron-Palmer nem volt hajlandó visszaadni felesége telefonját, hogy segítséget hívhasson, miután megtámadta őt - írta a Daily Mail.