Elképesztően olcsón vett menyasszonyi ruhát egy nő - videó

esküvői ruha, spanyolország
Vágólapra másolva!
Egyre népszerűbb az internetes vásárlók körében a Shein, ahol rengeteg ruha közül választhatunk, amelyek nagy része sokkal olcsóbb, mint a boltban kapható ruhadarabok. Ezért egy menyasszony is a Sheinről rendelte meg az esküvői ruháját, bár azt gondolta átverés az oldal. Azonban mikor megérkezett hozzá a csomag, akkor maga is megdöbbent milyen tökéletes.
Vágólapra másolva!

Stacey tavaly augusztusi esküvőjére keresett ruhát, azonban nem akart sokat költeni egy olyan menyasszonyi ruhára, mit csak egyszer fog viselni.

Ezért úgy döntött az interneten fogja megrendelni a megfelelő darabot.

 

Ekkor talált rá a Shein oldalára, ahol rengeteg ruha közül lehet választani és a legtöbb ruha 100 fontnál olcsóbb (45 ezer forint).

 

Stacey kiválasztott egy ruhát, amit mindösszesen 60 fontért, azaz 27 ezer forintért rendelt meg.

 

@just_stacey2.0 Replying to @Noëlle i really think this is the one 😁 #sheinweddinghaul #sheinwedding ♬ Confidence (sped up version) - Ocean Alley

A nő nem volt biztos benne, hogy ruhája tökéletesen fog rajta állni és azt gondolta teljesen mást fog ezért a pénzért cserébe kapni, mint amilyen az interneten látható képen volt.

Amikor a ruha megérkezett egy TikTok videóban bontotta ki a csomagot és még maga is megdöbbent, hogy ilyen olcsón megkapta a tökéletes ruhát az esküvőjére.

 

Ez volt a legtökéletesebb, mintha rám öntötték volna.. Pontosan olyan, mint a képen. Teljesen tökéletes!

 

- meséli a menyasszony.

Forrás: DailyStar