Gyönyörűek és halálosan veszélyesek - őrülten szexi nők, akik megölték szerelmüket – fotók

Travis Victor Alexander amerikai értékesítő, akit exbarátnője, Jodi Ann Arias gyilkolt meg az Arizona állambeli Mesában
Jodi Arias
Fotó: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
A férfiak eszét elveszi a szerelem - ahogy mondani szokták. Persze egy gyönyörű nőnek még könnyebb elcsavarni kiszemeltje fejét. A külső azonban sokszor kegyetlen gyilkost rejt, akik szó szerint kivégzik szerelmüket, ha ő már nem akar velük lenni. Olyan gyönyörű nőket mutatunk be, akik gyilkoltak.
Vágólapra másolva!

Jodi Arias 

Jodi Arias 1980. július 9-én született Kaliforniában. 2006-ban ismerkedett meg Travis Alexanderrel, aki a mormon vallás híve volt. Jodi felvette a férfi hitét és összeköltöztek. Kisebb megszakításokkal 1,5 évig alkottak egy párt, azonban a férfi barátai már a kezdetektől nem kedvelték Jodit.

2008. június 9-én

 Travist a barátai holtan találták a saját lakása zuhanyzójában. Elvágták a torkát, a testén közel harminc késszúrás volt és fejbe lőtték.

Az orvosszakértő szerint a férfi kezén védekezésre utaló sebek voltak, és valószínűleg azután lőtték fejbe, hogy már halott volt. A férfi barátai a rendőröknek rögtön Jodit jelölték meg gyanúsítottként, mivel a nő a szakításuk óta kémkedett Travis után, és egyszer az autójának a kerekeit is kiszúrta. A DNS-minták és a helyszínen talált fényképezőgépben talált képek alapján a nőt letartóztatták.

Travis Victor Alexander amerikai értékesítő, akit exbarátnője, Jodi Ann Arias gyilkolt meg az Arizona állambeli Mesában
Jodi Arias 
Fotó: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved. / NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved.

A kihallgatások során számos mesével állt elő, először azt mondta, hogy nem volt a gyilkosság idején a városban. Később azt állította, hogy két idegen tört be Travis lakásába, miközben ő is ott volt; végül bevallotta, hogy ő ölte meg a férfit, de azt mondta, hogy önvédelemből tette.

A tárgyalás évekig elhúzódott, mivel a pszichológus szakértők nehezen tudtak megegyezni abban, hogy van-e valamilyen betegsége a nőnek, és ha igen, akkor mi. A média is nagy figyelemmel kísérte a fejleményeket.

Végül 2013. május 7-én Jodi Ariast bűnösnek ítélték szándékos emberölésben. Az ítélet kihirdetésekor a tárgyalóban örömujjongás tört ki.