Hátborzongató, amit a babamonitoron láttak

újszülött, kisbaba, gyereknevelés
Vágólapra másolva!
Korábban egy idős asszony meghalt a házban. Rémálom lett a szülők élete.
Vágólapra másolva!

Bizony nem kis lépés az, amikor a kisbaba először alszik egyedül a saját szobájában. A szülők túlnyomó többsége az első néhány hónapban maguk mellett altatják, és amikor megbizonyosodnak afelől, hogy nem történhet semmi gond, átköltöztetik a saját szobájába  a picit. William Grave soha nem hitt a paranormális tevékenységekben, mikor azonban megvette az új otthonát és egy olyan házba költözött, ahol korábban egy idős asszony meghalt, egészen megváltozott az élete. 

Szülőként csak azon jár az ember esze, hogy a gyerekkel minden rendben van-e, jól alszik-e, stb. Nos, éppen ezért amikor reggel felkeltem, az első dolgom az volt, hogy ránéztem a babamonitorra. Reggel 6:50-kor észrevettem, hogy volt valamilyen különös tevékenység ott az éjjel. A videón láttam, hogy egy kar benyúl a kiságyba, és  egy szellem keze érinti meg a kisbabámat

- mondta. 

A felvételen világosan látható, hogy valaki tényleg benyúlt a kiságyba, és mintha meg akarta volna igazítani a baba lepedőjét. Először azt hitte, hogy a felesége volt, ő azonban váltig állította, hogy nem az ő keze, hiszen éjjel-nappal hordja a karkötőjét, a felvételen pedig nem látható.

Mióta a férfi a házba költözött, többször látott egy idős asszonyt. Rajta kívül öt ember látta a kísértetet, valamennyian ugyanazt a leírást adták róla. A férfi úgy gondolja, ő nyúlhatott most be a babához - írja a Mirror alapján a Bors.