Itt van Putyin rendkívüli bejelentése

Vágólapra másolva!
Az orosz külügyminisztérium nehéz feladatok előtt áll a Nyugat által az orosz fél ellen kirobbantott hibrid háború miatt - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Vágólapra másolva!

Az orosz elnök elmondta, hogy az Oroszország ellen elszabadult hibrid háború, 

az ország "elszigetelésére és biztonságának aláásására irányuló kísérletek közepette a Külügyminisztérium nagyon nehéz és felelősségteljes feladatok előtt áll 

- áll az államfő táviratában.

Putyin azt is hangsúlyozta, hogy az orosz külügyminisztérium joggal büszke hagyományaira és gazdag történelmére - írja a Ria Novosztyi.

Szavai szerint 

a minisztérium munkatársai a nehézségek és kihívások ellenére mindig becsületesen védték az ország érdekeit a nemzetközi színtéren.

Korábban Szergej Lavrov orosz külügyminiszter bejelentette, hogy Oroszország biztonságát komoly veszély fenyegeti. Megjegyezte, hogy a kollektív Nyugat által kirobbantott hibrid agresszió miatt a külpolitikai szolgálat hozzájárul a különleges művelet diplomáciai támogatásához és céljainak eléréséhez.  

A minisztérium munkatársai számára nem könnyű, amikor a politikai folyamat külföldi résztvevőivel találják magukat szembe, akik évszázados séma szerint járnak el Oroszország démonizálása érdekében, és nem riadnak vissza a személyes támadásoktól sem - tette hozzá Lavrov.