Megdöbbentő dolog történt egy Pakisztánba tartó repülőjáraton - videó

Vágólapra másolva!
Egy Dubajból Pakisztánba tartó Emirates gépen egy részeg férfi erőszakoskodni kezdett a személyzettel. Az utasok videóra vették, ahogy az illető lefejelte az egyik stewardot. A pakisztáni repülőtéri rendőrség helyi idő szerint hétfőn hajnali 1:20-kor szállt fel a járatra, hogy letartóztassa.
Vágólapra másolva!

A férfi annyira berúgott a business osztályon, hogy erőszakoskodni kezdett. Egy utas felvételén jól látszik, ahogy 

az Iszlámábádba tartó EK614-es járat légiutas-kísérő személyzete próbálta megfékezni az agresszív utast, aki lefejelte az egyik stewardot

 - a The Sun osztotta meg a videót. A személyzet egyik tagja lefogta a férfit, egy másik pedig megbilincselte, a kábelkötegelővel egy kolléganőjük sietett a segítségükre. Mások arról számoltak be, a férfire a helyénél vigyázott a személyzet egyik tagja a leszállásig. A pakisztáni repülőtéri rendőrség helyi idő szerint hajnali 1:20-kor szállt fel a járatra, hogy letartóztassa. 

A részeg fickó rendkívül erőszakos volt

- mondta az egyik utas. 

Nemrég arról számoltunk be, egy Budapestről induló járaton ömlött a vér az egyik utasból, de szerencsére kellemesebb dolgok is történnek a gépeken. Volt, hogy fellépett két skót dudás, aminek azonban nem mindenki örült.

image