Métereket repült egy rendőr a brutális becsapódás következtében - videó

Oklahoma, rendőr, karambol, USA,
Vágólapra másolva!
Oklahoma államban január 18-án Jesse Gregory rendőrtiszt a munkatársaival forgalmi ellenőrzést végzett. Leállítottak egy autóst ellenőrzéshez, pár pillanat múlva azonban az álló kocsiba becsapódott egy másik jármű, a rendőr pedig métereket repült. A durva balesetről videó is készült, amit a szolgálati autó fedélzeti kamerája rögzített.
Vágólapra másolva!

Az eset még január 18-án történt az amerikai Oklahoma államban az I-40-es úton a Cimarron Roadnál, amikor Jesse Gregory munkatársaival forgalmi ellenőrzést végzett. A férfi leállított egy autóst, majd beszélgetésbe elegyedett a sofőrrel.

Pár pillanat múlva azonban az álló kocsiba becsapódott egy másik jármű, méghozzá óriási sebességgel, így a rendőr métereket repült, mi több, a parkoló autó is.

A durva balesetről videó is készült, amit a szolgálati autó fedélzeti kamerája rögzített.

A két sofőrt és a rendőrt azonnal kórházba szállították a mentők.

Az Oklahoma Highway Patrol szerint az incidensben érintett mindhárom személyt ellátták és azóta kiengedték a kórházból - írta a Fox.

Jesse karja súlyosan megsérült, ám úgy véli, már készen áll visszatérni a munkába. A baleset okát és körülményeit még vizsgálják - írta a Tények.

A videót az Oklahoma Highway Patrol tette közzé a Facebook-oldalán.