Gyűlölte a gyerekét, ezért hidegvérrel megölte az 5 éves kislányát

Adam Montgomery, gyilkos, kislány, gyerek gyilkos
Vágólapra másolva!
Egy férfit azzal vádolnak, hogy megölte vak kislányát, akit a születése óta gyűlölt. A lányt brutálisan megverte, majd testét elrejtette, azóta sem találják. A férfi jogerős büntetését tölti egy másik ügy miatt. Korábban fegyveres rablásért ítélték el.
Vágólapra másolva!

Adam Montgomery és Crystal Sorey kislánya, Harmony Montgomery 2014-ben született. Akkor a szülők nem tartották a kapcsolatot egymással, emiatt a gyerek vagy nevelőszülőknél vagy az édesanyjánál élt. 2018-ban Crystal elvesztette a felügyeleti jogát, ezért a kislány az apjához került 2019-ben, Adam Montgomeryhez. A nő elmondta, mikor a lánya 2019 februárjában az apjához került, akkor utána csak húsvétkor látta a gyerekét, azt is videóchaten keresztül. Crystal akkor még nem tudta, de abban a videóhívásban látta utoljára Harmonyt. 

image

Rebecca Maines, a férfi egyik legjobb barátja egy bírósági tárgyaláson elmondta, hogy Adam többször említette neki, gyűlöli a lányát. 

A férfi barátja többször megkérdezte Adamtől, hogy hol a lánya, azonban a válasz mindig ugyanaz volt. Crystal nem engedi, hogy lássa Harmonyt. Ennek ellenére a férfi a kislány eltűnése előtt hónapokkal megkapta a láthatás jogát. 

A nyomozók szerint a férfi 2019. december 7-én ölte meg 5 éves kislányát, 

de csak két évvel utána jelentette be az eltűnését.

 Azonban a férfi 2022-ben tagadta a gyilkosságot, tavaly pedig azt mondta a bíróságon, hogy ő feltétel nélkül szerette. 

Ezután tavaly február 7-én egy újabb bírósági tárgyaláson az ügyvédek elismerték, hogy nem Adam ölte meg a lányát, viszont segített eltüntetni a kislány holttesték, ezért bizonyíték hamisítással és a holttest bántalmazásával gyanúsítják. 

image

A nyomozók szerint a kislány valójában december 6-án halt meg, mikor Harmony a férfi akkori feleségével, Kayla Montgomeryvel volt. 

Adam nem tudott részt venni a tárgyalásokon, mivel jelenleg 30 éves börtönbüntetését tölti, fegyveres erőszak miatt, ezért legjobb barátja szólalt fel helyette a bíróságon. Rebecca Maines elmondta többször látta, hogy a férfi bántja a lányát. Majd beszámolt egy olyan esetről, mikor a kislányt az apja erősen hátba verte, mert az hozzáért egy kisfiú arcához. 

Ezután Adam nagybátyja is megerősítette, hogy többször látta a kislányt monoklival az arcán a családi házban, 2019-ben, mikor a kislány az apjához került. 

Harmony Montgomery gyilkossági és eltűnési ügyében a tárgyalások folytatódnak. 

Forrás: Mirror