Börtönbe került Harry Styles zaklatója, aki egy hónap alatt 8000 lapot küldött neki

Vágólapra másolva!
Jogerősen 14 hét, azaz több mint 3 hónapnyi letöltendő börtönbűntetésre ítélt a bíróság egy fanatikus Harry Styles-rajongót. A 35 éves, brazil állampolgárságú Myra Carvalhónak azután kell rácsok mögé vonulnia, hogy egy hónap alatt nyolcezer kézzel írt levéllel, képeslappal és esküvői köszöntőlappal zaklatta kedvencét, ráadásul ebből kettőt nem csak postai úton, hanem személyesen próbált meg kézbesíteni. A The Guardian szemléje szerint ehhez családja tudta nélkül, teljes titokban utazott Londonba, hogy kiderítvén az énekes lakcímét maga adja át a lapokat Stylesnak.
Vágólapra másolva!

A The Guardian összefoglalója szerint a nőt 14 hét börtönbüntetésre ítélték, miután kedden bűnösnek vallotta magát a súlyos riadalommal vagy zaklatással járó zaklatás vádjában - közölte egy bírósági tisztviselő. 

Carvalhóra 10 éves távoltartási végzést is kiszabtak, és megtiltották neki, hogy részt vegyen olyan rendezvényen, ahol Styles fellép. 

A nőt, aki egy délnyugat-londoni hátizsákos szállóban lakott, arra is kötelezték, hogy sem közvetlenül, sem közvetve ne lépjen kapcsolatba az énekessel. Azt is megtiltották neki, hogy belépjen London észak-nyugati részének egy, a bíróságon leírt területére - tette hozzá a tisztviselő -, és 134 font áldozati pótdíj megfizetésére kötelezték. A nő brazil állampolgár, aki december óta tartózkodik az Egyesült Királyságban. A családja nem tudott arról, hogy az országba utazott - mondták el korábban a bíróságnak.

harrystyles
Harry Styles Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Coachella

Styles-t már korábban is célba vette egy zaklató

2019-ben bűnösnek találtak egy hajléktalan férfit, aki hónapokon át táborozott a popsztár otthona előtt. Styles először találkozott Pablo Tarazaga-Oreróval az otthona előtt egy esős éjszakán, és "szomorú volt, hogy egy ilyen fiatalembert látott, aki az utcán alszik" - hangzott el a akkor a bíróságon.

Pénzt ajánlott neki szállodára vagy ételre, és a következő hetekben Tarazaga-Orerót rendszeresen látni kezdte. A férfi hetente akár négyszer is megjelent Styles kedvenc törzshelyén, és "egy-két perccel [Styles] érkezése után" lépett be a létesítménybe, ami arra késztette a popsztárt, hogy azt higgye, követik. A találkozások miatt Styles "nem érezte magát biztonságban" az otthonában, ami arra késztette, hogy éjszakai őrt alkalmazzon, éjszakára bezárja a hálószobája ajtaját, és felmérje a "gyenge pontokat" a lakásában. "Ha többször látok embereket, másképp tekintek rájuk, mint korábban" - mondta Styles a bíróságnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK