Drága ruhákban ment fürdőbe egy férfi, félmeztelenül és kölcsön papucsban ment haza

Vágólapra másolva!
Egy jómódú vállalkozó Tom Hartley, egy overseal-i autószalon tulajdonosának ellopták a ruháit, köztük a Hermes övét és a Zegna edzőcipőt is, miközben egy gyógyfürdőben pihent a feleségével.
Vágólapra másolva!

Az üzletember elmondta, hogy a ruháit az öltözőben lévő szekrényekben hagyta, mielőtt valaki ellopta őket gyógyfürdőben .

Felháborodását az Instagramra feltöltött videóban osztotta meg, amelyen látható volt, amint fürdőköpenyben és kölcsönkapott papucsban lép ki a fürdőből. A követőinek elmondta, hogy a "piszkos táskatolvaj" Hermes övével, egy 850 font értékű Zegna edzőcipővel és a monogramos boxereivel tűnt el.

Húsvét vasárnap tette közzé a videót, amiben azt mondta: "Elmentem egy fürdőnapra a feleségemmel, a ruhákon kívül mindent beraktam a szekrénybe, majd visszamentem a ruhák pedig sehol."

Volt egy Hermes övem, a farmerom, a nadrágom és egy Zegna edzőcipőm, amelyek elég drágák voltak. Szóval valaki elvitte a Zegna edzőcipőmet, ami körülbelül 850 font, és egy Hermes övet. Félmeztelenül megyek haza egy köntösben, a kölcsönkapott papuccsal


Az idős férfit közel félmillió forinttal rövidítette meg a ruhatolvaj - számolt be a Mirror.