Egy férfi azt mondta, pornófilmeket forgat, csakhogy szexeljenek vele

Vágólapra másolva!
Egy férfit 10 év börtönre ítéltek, mert rengeteg nőt átvert azzal, hogy pornó producernek adta ki magát és milliókat ígért a nőknek a szexért cserébe. Azonban nem ez az egyetlen olyan eset, mikor valaki pornósnak adta ki magát. Elképesztő milyen indokokkal álltak elő néhányan egy pornómodell profiliját felhasználva, hogy pénzhez jussanak! Mutatjuk a legmeredekebb eseteket!
Vágólapra másolva!

Több milliót csalt ki egy cambridgeshire-i idős férfitól

A 75 éves Simon Frost nyugdíjas fogorvos az interneten ismerkedett meg Evaval 2017-ben. A nő kórházi dolgozónak és pornósnak adta ki magát, amihez Briana Lee amerikai pornósztár képeit használta fel, amiket el is küldött Simonnak. A férfi hamar oda lett az új lányért, aki elpanaszolta neki, hogy nem tud hozzájutni az 5 milliós örökségéhez, csak akkor ha a férfi küld neki valamennyi pénzt. 

Ezért Simon 6000 fontot (2,7 millió forint) küldött neki a megtakarításaiból, 3000 fontot (1,3 millió forint) hitelkártyáiról és 10000 (4,6 millió forint) fontos előleget egy banktól.

Ezután a pár megbeszélt augusztusi találkozót, azonban mindenezek előtt a nőnek sikerült arra is rávennie az idős férfit, hogy adja meg Evanak a bankkártya adatait is, majd a nő minden előjel nélkül eltűnt és még a találkozóra sem ment el, pedig a férfi repülőjegyet is vett a nőnek az Egyesült Királyságba 1600, azaz közel 740 ezer forintért. 

image

Később kiderült, Eva egy afrikai csaló nő, aki összesen 20 ezer fontot csalt ki Simonból.

Az esetet a 28 éves Briana Lee sem hagyta szó nélkül. Elmondta, nem ez volt az első eset mikor valaki visszaélt a meztelen képeivel és arra kérte az a rajongóit, hogy ne küldjenek pénzt olyan embereknek akikkel még sosem találkoztak. 

 

Azt mondta pornó producer, csak azért, hogy szexeljenek vele

A volt esküvői fotós, Mario Antoinet 10 év börtönre ítélték, ugyanis a férfi több éven keresztül producernek adta ki magát, aki pornófilmeket forgat. 

A 34 éves férfi 2011-2016 között rengeteg állprofilt készített és az oldalain menedzserként és fotósként reklámozta magát,

aki nem létező pornó cégeknél dolgozik. Ilyen volt például a "Playboy Worldwide" és "Playboy Asia." is. 

Mario még szerződést is aláíratott azokkal a nőkkel, akikkel el tudta hitetni, hogy ő valóban pornót forgat. 

Mario Antoine, 33, Raymore, Missouri, Mario Ambrose Antoine, MarioAmbroseAntoine
Fotó: MISSOURI DEPARTMENT OF CORRECTIONS

Sőt mindegyiküknek 1,5 milliót ígért, ha szexelnek vele.

Azonban egyik nőt sem fizette ki soha és még a meztelen fotóikat is tovább küldte az ismerőseinek és barátainak. 

Mario összesen 21 nőt vett rá arra, hogy szexeljen vele. A férfit ezért csalással vádolták és 10 év börtönbüntetésre ítélték. 

 

Elhitte, hogy híres pornóssal ismerkedett meg

 

Lars Mitchell a koronavírus idején az interneten ismerkedett lányokkal, ahol rátalált Jade Kush pornósztár profiljára is. A férfi azonnal felvette a kapcsolatot a nővel, aki eközben pikáns képeket és videókat küldött neki, sőt még flörtölt is Larssal. 

A férfi ezután megkérdezte a nőt, hogy nincs-e kedve videón beszélgetni. Jade azonban azt válaszolta, csak pénzért hajlandó ezt megtenni. Ezért Lars küldött neki 100 dollárt (46 ezer forint), de a nő ennek ellenére sem kapcsolta be a kameráját. Azt mondta koszos a kamera lencséje ezért nem tudnak beszélni. 

Ezután Jade arra kérte a férfit, hogy küldjön neki még 300 dollárt,azaz 138 ezer forintot, mert új bútorokat szeretne venni a lakásába. 

Lars ekkor már sejtette, hogy valószínűleg átverik, de ennek ellenére is elküldte a pénzt a nőnek, aki a pár száz dolláros összeg megérkezése után elérhetetlenné vált. 

Ekkor derült ki, hogy a nő egy csaló volt, aki a híres pornósztár képeit használta fel. 

 

Tudta, hogy átverték, mégis küldött pénzt

Egy csaló Sasha Gray egykori pornómodellnek adta ki magát és elhitette egy angliai férfival, Paul Martinnal, hogy 

életveszélyes állapotban kórházba került és nincs pénze kifizetni a kórházi kezeléseket.

Paul azt sem tudta, hogy a neki küldött képek évekkel ezelőtt készültek, ugyanis Sasha Gray már évtizedekkel ezelőtt kilépett a pornóiparból. 

A csaló azt állította, hogy 2300 dollárra, tehát 850 ezer forintra van szüksége, ahhoz ki tudja fizetni a kezelésit. Ezért Martin plusz munkákat is vállat, hogy megmentse a nő életét. Mindeközben egy sms-t kapott egy állítólagos orvostól, aki arra utasította a férfit, hogy 

azonnal fizessen 1700 dollárt (628 ezer forint) különben a nő meghal.

image

 Martin miután kifizette a kért összeget egy repülőjegyet is vett Alabamába, hogy meglátogassa a nőt, de ekkor már a barátai szóltak a férfinak, hogy a pornósztár nincs kórházban, de ezt a férfi nem hitte el, ezért oda utazott. 

Martin a TheSun-nak elmondta, nem érdekli ha Sasha nincs Alabamában, mert úgy is meg akarta nézni az ottani hegyeket.