Egy férfi szerint OJ Simpson ölette meg a feleségét - harminc évig várt a sztár halálára, hogy elmondhassa az igazságot

Vágólapra másolva!
OJ Simpson ott volt Nicole Brown és Ron Goldman meggyilkolásának helyszínén, és végignézte, ahogy az általa felbérelt gengszterek lemészárolják a párt - állítja a tanú, aki azt mondja, 30 évig hallgatott, mert féltette az életét.
Vágólapra másolva!

OJ Simpson az "évszázad perében" állt a világ elé, és meggyőzte az esküdtszéket, hogy nem ő ölte meg volt feleségét, Nicole Brownt és szeretőjét, Ron Goldmant.

A rendőrség egyik koronatanúja viszont most nem csak OJ Simpsont kötötte a gyilkosság helyszínéhez, hanem azt állítja, hogy az NFL-sztár szervezte meg a gyilkosságot, felbérelve a Gambino család gengsztereit.

 

Simpsont 1994. június 12-én állították bíróság elé volt felesége, a 35 éves Nicole és szeretője, a 25 éves Ron Goldman brutális meggyilkolásáért. Nicole-t hétszer szúrták nyakon. A támadás olyan heves volt, hogy a nőre magzatpózban, vértócsában fekve találtak rá, majdnem le volt fejezve.

Most, 30 év hallgatás után egy tanú - aki még börtönbe is került, mert nem válaszolt az esküdtszék kérdéseire - azt állítja tudja, hogy ki ölte meg Brownt és Goldmant, megdöbbentő módon végre felfedte az igazságot.

A 62 éves John Dunton megtörte több évtizedes hallgatását, elmondta, hogy OJ Simpson valóban ott volt a kettős gyilkosság helyszínén, a Gambino maffia család négy gengszterével együtt, akiket ő bérelt fel, hogy megöljék volt feleségét, Nicole Brownt.

Bár Dunton a brutális kettős gyilkosság után először beszélt a Los Angeles-i rendőrséggel, később viszont már hallgatott, miután a maffiózók pisztolyt nyomtak a szájába, és megfenyegették, hogy megölik őt és a családját, ha újra beszél a gyilkosságról.

Dunton rettegett, hogy megölik. Annyira félt, hogy még akkor is, amikor az OJ Simpson legjobb barátját, Al Cowlingsot vizsgáló esküdtszék elé citálták, nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre, és emiatt 23 napra börtönbe került.

A férfi 30 évet várt OJ Simpson halálára, hogy elmondhassa a világnak, mi történt valójában - írja a Daily Mail.