Gyurcsányné baloldali szövetsége a migránsok betelepítését követeli Magyarországtól

Vágólapra másolva!
Raphael Glucksmann, a francia szocialisták európai parlamenti listavezetője szerint el kell vetni a zéró bevándorlás mítoszát, és legális útvonalakat kell teremteni Európában. Glucksmann Gyurcsányné egyik legfőbb szövetségese az európai színtéren.
Vágólapra másolva!

A francia Szocialista Párt EP-listavezetője, Raphael Glucksmann szerint el kell vetni a zéró bevándorlás mítoszát, és legális útvonalakat kell teremteni Európában – írja a Le Figaro. A politikus az uniós migrációs reform kapcsán megemlítette Orbán Viktort, akinek a jelenlegi megállapodás szerint lehetősége van arra, hogy szögesdrót-kerítésekkel váltsa ki az európai szolidaritást ahelyett, hogy menedékkérőket fogadna be.

Gyurcsányné és Glucksmann korábban közösen szólaltak fel egy rendezvényen az európai parlamenti szocialista frakció szervezésében. Az erről szóló képet alább láthatják. 

Rafhales Glucksman és Gyurcsányné 
Forrás: Lopinion

Nem ez az első alkalom, hogy a baloldaliak migránsok befogadására köteleznék Magyarországot, korábban az olasz Demokrata Párt szélsőségesen magyarellenes vezetője, Elly Schlein nyilatkozta azt, hogy legális és biztonságos útvonalakat kell megnyitni minden európai állam felé.