Mindenki erre várt, elképesztő hírek érkeztek a királyi családról

Vágólapra másolva!
Kate Middleton gyógyulása jól halad, Vilmos herceg pedig azt üzeni a közvéleménynek, hogy visszatér a normális állapotba - mondta egy neves szakértő. Mindezt arra alapozza, hogy a herceg először jelent meg nyilvános eseményen azután, hogy felesége hivatalosan bejelentette, hogy daganatos betegséggel küzd.
Vágólapra másolva!

A walesi hercegnő a múlt hónapban egy videóüzenetben árulta el, hogy rákkal küzd

Kate, Middleton,  KateMiddleton, Katalin, walesi, hercegné,
Kate Middleton, Wales-i hercegné
Fotó: Samir Hussein/WireImage/ Getty Images / Samir Hussein/WireImage/ Getty Images

A királypár azóta jóval visszavonultabban él, a múlt héten azonban Vilmos herceget és György herceget látták az Aston Villában futball mérkőzésen.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint ez a jól időzített megjelenés azt bizonyítja, hogy a királyi család visszatér a normális életbe.

Azt mondta a The Sunnak: "A királyi család tisztában van azzal, hogy minden egyes tettük valamilyen módon üzenetet küld.

Nem csak arról volt szó, hogy George-val együtt jelenjek meg egy kellemes alkalmon. Arról volt szó, hogy jelezzük, hogy minden a szokásos módon zajlik

 – mondta a szakértő.

Katalin walesi hercegné, Kate Middleton, Vilmos herceg, Vilmos walesi herceg és felesége, KateMiddleton,
Férjével, Vilmos herceggel látták.
Fotó: AFP

„Ha Catherine ott lett volna, fantasztikus lett volna, de erre senki sem számít. Az emberek nem számítanának erre a videóüzenete után" – tette hozzá

Az elmúlt hetekben Vilmos visszalépett a királyi feladatoktól, hogy Kate mellett maradjon, és vigyázzon három gyermekükre. Eközben állítólag Kamilla királynő is rendszeresen bejelentkezik a hercegnőhöz.

Camilla friss híreket közölt Kate Middletonról, KateMiddleton, betegség, CamillaésKate
LONDON, ENGLAND - JUNE 17: Queen Camilla and Catherine, Princess of Wales travel in the royal carriage during Trooping the Colour on June 17, 2023 in London, England. Trooping the Colour is a traditional parade held to mark the British Sovereign's official birthday. It will be the first Trooping the Colour held for King Charles III since he ascended to the throne. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Camilla szintén Károly király "sziklája" volt a diagnózist követően, és ugyanolyan támogató akar lenni Kate-nek.

A királynő továbbra is ellátta minden királyi kötelességét, és számos eseményen egyedül is részt vett, miután felszólította Károlyt, hogy lassítson.

Kate és Károly szívhez szóló beszélgetése, privát ebéd, egészségügyi harc, betegség, KateésKároly
III. Károly király és Kamilla hercegné
Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Fitzwilliams királyi szakértő szerint Vilmos megjelenése azt üzente, hogy ő és Kate jó úton halad a királyi feladatok újrakezdése felé.

Azt mondta: 

Tudjuk, hogy William hamarosan visszatér a királyi feladatokhoz. A királyi családnak nyilvánvalóan szüksége van rá. Ez egy fontos megjelenés volt, egyszerűen abban az értelemben, hogy az ember normálisnak nevezte. Nyilvánvalóan a királyi családnál jelenleg nagyon kevés a normális

 – tette hozzá