Teherautó gázolt halálra egy ötéves kislányt egy iskola előtt

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
Vágólapra másolva!
Egy hulli iskola elé hívták a mentőket tegnap, mikor egy figyelmetlen sofőr elgázolt egy kislányt, aki a helyszínen meghalt. A tragédia miatt az iskola előtt tegnap rengetegen gyűltek össze, hogy részvétet nyilvánítsanak.
Vágólapra másolva!

A lány a Hopewell Roadon biciklizett, amikor egy teherautó 15 óra 40 perc körül elütötte, számolt be a tragikus hírről a Ripost.

A mentők a helyszínen ellátták a lányt, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

 Emiatt az Oakfield iskola tegnap zárva tartott, ahova rengetegen virágokat és plüssmackókat vittek, hogy megemlékezzenek a kislányról. 

gyász, gyertya, mécses, halál, hír, halálhír
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/irin-k

Az iskola egy közleményt is kiadott tragédiával kapcsolatban: 

Az Oakfield School 2024. április 12-én, pénteken zárva tartott egy súlyos incidens miatt, amely csütörtökön az iskola kapuján kívül történt. Részvétünket nyilvánítjuk ki az elhunyt családjának. 

- írja az iskola a közleményében.

A humberside-i rendőrség is kiadott egy közleményt:

A rendőröket halálos közúti baleset miatt riasztották a Hopewell Roadra. Egy teherautó ütött el egy kisgyermeket. A mentők hamar kiértek a helyszínre, de erőfeszítéseik ellenére a kerékpáros, 5 éves kislány belehalt életveszélyes sérüléseibe a helyszínen. A családját jelenleg szakemberek támogatják ebben a rendkívül szomorú és nehéz időszakban. 

Néhány napja Budapesten egy gyalogost gázolt egy teherautó. Belgrádban egy négyéves kislányt ütött el egy figyelmetlen sofőr, majd hogy ne bukjon le brutális dolgot tett.