Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Csörgőkígyót postáztak egy amerikai férfinak

Zöld csörgőkígyó (Trimeresurus gumprechti)
Zöld csörgőkígyó (Trimeresurus gumprechti)
Vágólapra másolva!
Csörgőkígyó talált egy amerikai férfi a postán átvett dobozban. A kamionsofőrként dolgozó férfi szerint nem kizárt, hogy meg akarták ölni, most próbál rájönni, ki törhetett az életére.
Vágólapra másolva!

A csomagot a floridai Elijah Bowles kapta, amit egy kaliforniai, a Mojave-sivatagban található postahivatalban vett át. Ezután beült a kamionjába, és megkérte a barátját, hogy bontsa ki neki. "Amikor kinyitotta a dobozt, majdnem hozzám vágta" - mondta utóbb a Timesnak nyilatkozva. Legnagyobb döbbenetükre, a dobozban ugyanis egy kígyó lapult. 

A 60 éves kamionsofőr ekkor félreállt, a földre tette a dobozt, és egy bottal folytatta a kinyitását. Becslése szerint a kígyó, amelyről később kiderült, hogy csörgőkígyó, több mint két láb (nagyjából hatvan centi) hosszú volt, és 

a dobozt pedig vattagolyókkal bélelték ki, így a postai dolgozók nem hallották a csörgést 

- mondta a lapnak. 

Ezután Bowles hívta a rendőrséget, akik állatfelügyelőkkel érkeztek a helyszínre, a kígyót elvitték. A Timesnak egy postai ellenőr azt mondta, hogy a csomagon fekete filccel "törékeny" felirat volt feltüntetve, és a feladó címe a floridai Palm Coastban volt.A nyomon követési információk szerint a dobozt a kaliforniai Haywardból, a San Franciscó-i öböl környékéről adták fel május 3-án.

Bowles a Timesnak elmondta, hogy aggódott, hogy a kígyót szándékosan azért küldték, hogy kárt tegyenek benne - különösen azután, hogy május 20-án, hétfőn megtudta, hogy 

egy másik, gyakorlatilag ugyanilyen csomagot küldtek a floridai házába. 

Elmondása szerint azt mondta a családtagjainak, hogy inkább vigyék a rendőrségre, minthogy kinyissák. "Ez gyilkossági kísérlet, ha engem kérdezel" - mondta Bowles. "Próbálom kitalálni, hogy vannak-e ellenségeim?" - tette hozzá. "Nem vagyok gengszter. Kamionsofőr vagyok." - mondta a férfi. (Mirror)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről