Egy migráns ételfutár szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt, annak otthonában

Denis Bahrim, DenisBahrim
Fotó: forrás: South Yorkshire Police
Vágólapra másolva!
Dél-Yorkshire-ban egy ételfutár addig könyörgött egy nőnek, amíg az beengedte a lakásba. Amikor bejutott, azonnal rátámadt a halálra rémült nőre, és meg akarta erőszakolni.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Denis Bahrim a dél-yorkshire-i Doncasterben egy nő házába szállított ki ételt. Ott a férfi, arra kérte a nőt, hogy használhassa a mosdóját. A megrendelő először nem akarta beengedni, de az annyira könyörgött neki, hogy végül eleget tett a futárnak. 

Miután a férfi végzett a mosdóban, többször megpróbálta rávenni a nőt, hogy szexeljen vele. A lány visszautasította a futárt, aki emiatt megszorította a nő vállát, majd földre lökte. Eközben a nő kiabálni kezdett és azt követelte a férfitól, hogy azonnal távozzon. 

Denis Bahrim, DenisBahrim
Fotó: forrás:  South Yorkshire Police

Ekkor Denis megfenyegette a nőt, hogy csak akkor fog kimenni a házból, ha megcsókolja. Ezután a férfi elmenekült.

A támadás után a nő hívta a rendőröket, akik hamar azonosították a futárt, ugyanis az egyik étterem kamerája felvette, ahogy a férfi összeírja, hova fog ételt szállítani. A rendőrök még aznap este letartóztatták. 

Denis Bahrimot két év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték szexuális zaklatás miatt. 

Jenny Dunkin nyomozó elmondta, hogy Denis kihasználta a nő nagylelkűségét, amit szexuális zaklatással viszonzott. 

Szeretnék gratulálni az áldozatnak, amiért azonnal hívta a rendőrséget, emiatt lehetővé tette a nyomozóknak, hogy gyorsan bizonyítékokat gyűjtsenek Bahrim ellen, amiért két órán belül elfogták és letartóztatták a férfit.

- tette hozzá a nyomozó

Forrás: Mirror

Kalifornia államban miután kiszállította a megrendelt csomagot, az ügyfél medencéjében hűtötte le magát egy futár Amerikában. Az esetet egy biztonsági kamera is rögzítette, írta meg a Metro. Az ugrást egy közeli biztonsági kamera rögzítette, amit többen is megosztottak a közösségi médiában. Míg sokan ünnepelték a kedves háztulajdonost és a lelkes kézbesítő sofőrt, néhányan megdöbbentek, amiért teljesen felöltözve ugrott a vízbe. 

Egy másik ételfutár a kevés borravaló miatt elképesztő dolgot tett az ügyfele ételével. A 13 éves Elias Crisanto ételt rendelt magának és az édesanyjának Miamiba. Mivel a futárnak nem kellett sokat utazni, így a tinédzser 3 dollár (1040 forint) borravalót hagyott. Úgy gondolta, hogy a borravaló összege a megtett úttal arányos. Azonban a futár valószínűleg nem értett egyet a döntéssel, mivel az ajtócsengő kamerája rögzítette, hogy beleköpött a vásárló ételébe. Az élelmiszerekkel való visszaélés másodfokú bűncselekménynek számít Floridában, és akár 15 év börtönbüntetést vagy 10 000 dolláros (3 000 000 forint) pénzbírságot is kaphat az elkövető.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!