Horror a házibuliban: egy halott fiú holttestét fotózták barátai Rozsnyóban

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 15 éves fiú Rozsnyón, egy házibuliban. A barátai ahelyett, hogy elsősegélyben részesítették volna, fotókat készítettek róla, amit a közösségi hálón is megosztottak.
Vágólapra másolva!

A fiatalok egy házibuliban voltak éjszaka, reggel viszont egyikük, egy 15 éves fiú nem ébredt fel. Barátai csak a kora délutáni órákban hívtak hozzá mentőt, ők viszont már nem tudtak rajta segíteni – az orvos csak a halál beálltát tudta megállapítani. 

A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi történt a házban, illetve miért csak később hívtak hozzá mentőt. A fiú barátai a TV JOJ-jal közölték, hogy 

valószínűleg túladagolta magát, mivel a buliban alkoholt és kábítószert is fogyasztottak.

A rendőrség megerősítette, hogy vizsgálja annak lehetőségét, hogy a fiú valamilyen tudatmódosító szer használatának következtében halt-e meg. Ennek megerősítésére, illetve cáfolására toxikológiai vizsgálatot végeznek el - írja a Paraméter. 

A fiú a kereskedelmi akadémia első osztályának tanulója volt, az iskola nem volt hajlandó nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban. A Kassa Megyei Önkormányzat részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

Az iskola diákjai azt az utasítást kapták, hogy ne nyilatkozzanak a történtekkel kapcsolatban, illetve ne osszanak meg semmilyen fotót.

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy néhányan fotót osztottak meg a halott fiúról a közösségi hálón, amihez gyalázó szöveget írtak.

A rendőrség nyomoz az ügyben és egyúttal felszólítja a fiatalokat, hogy ne próbáljanak ki tudatmódosító szereket.

Holtan találtak rá egy nőre kedd délután az amerikai Birminghamben. A nő napokig ült a verandán, a ház lakói nem vették észre, hogy halott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!