Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Két női holttestet találtak egy fagyasztóban

Vágólapra másolva!
Két nő holttestét, akiket egy nagymama és barátai öltek meg egy felügyeleti joggal kapcsolatos vita miatt, egy fagyasztóládában találtak meg egy lakásban, amelyet az egyik gyilkos bérelt.
Vágólapra másolva!

Veronica Butlert és Jilian Kelley-t áprilisban holtan találták egy fagyasztóban. Az ügyben gyilkossági nyomozás indult.

A 27 éves Veronica Butler és a 39 éves Jilian Kelley márciusban tűntek el Oklahoma vidéki részén, miközben úton voltak, hogy Butler gyermekeiért menjenek a nagymamájukhoz, Tifany Adamshez, akit később a két nő meggyilkolásával vádoltak.

Tifany Adams, Veronica Butler és Jilian Kelley.
Tifany Adams, Veronica Butler és Jilian Kelley. 
Fotó: OKLAHOMA STATE BUREAU OF INVESTIGATION

Április 13-án az 54 éves Adamset letartóztatták barátaival, a 43 éves Tad Bert Cullummal, az 50 éves Cole Earl Twomblyval és a 44 éves Cora Twomblyval együtt. Mindegyik gyanúsítottat gyilkossággal és emberrablással vádolják.

Napokkal később a hatóságok letartóztattak egy ötödik gyanúsítottat, Paul Grice-t is a gyilkosságokkal kapcsolatban.  

Állítólag mind az öten tagjai az "Isten Nyomorultjai" nevű szervezetnek, amely a hatóságok szerint egy kormányellenes vallási szélsőséges csoport. (A csoport hivatalos Facebook-oldala a letartóztatások után közleményben ítélte el a gyilkosságokat).

Cole Earl Twombly és Tifany Machel Adam.
Cole Earl Twombly és Tifany Machel Adam.

A rendőrségi dokumentumokból kiderült, hogy a nők holttestét egy fagyasztóládában találták meg egy Cullum által bérelt ingatlanban, néhány kilométerre attól a helytől, ahol Butler elhagyott autóját megtalálták.

A fagyasztószekrényt egy nappal azután fedezték fel a nyomozók, hogy házkutatási parancsot adtak ki az ingatlanra.

A hatóságok állítólag más tárgyakat is találtak a fagyasztó mellett, amelyek nem tartoztak egyik áldozathoz sem - írta a People.

Cora Twombly és Tad Bert Cullum.
Cora Twombly és Tad Bert Cullum. 
Fotó: OKLAHOMA STATE BUREAU OF INVESTIGATION

Egy holttestet találtak egy louisianai étterem fagyasztójában is tavaly, az ügy a mai napig megoldatlan maradt. 

Egy minnesotai férfi holttestét tavaly június 26-án találták meg egy fagyasztóban, egy lakatlan ház pincéjében, Biwabik városában. A nyomozók úgy vélik, hogy a férfi önként ült be a fagyasztóba, hogy elrejtőzzön, amikor rendőrök jártak a környéken, mert letartóztatási parancs volt érvényben ellene. A fagyasztó egy régebbi modell volt, amelyet belülről nem lehetett kinyitni.

Egy 93 éves floridai nő holttestére bukkantak tavaly egy fagyasztóban. A szomszédok a rendőrségnek elmondták, hogy aggódtak, mert egy ideig nem látták az idős asszonyt és a telefont sem vette fel. A rendőrök házkutatást tartottak, amelynek során megtalálták az idős asszony holttestét a fagyasztóban.

Egy 10 éve eltűnt férfi holttestét találták meg 2019-ben egy szupermarket fagyasztója mögött. A bolt fiatal alkalmazottja egy családi vita után rohant el otthonról, soha többet nem tért haza.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről