Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kiderült, hogy a magyarokat melyik fétis izgatja fel a legjobban

OnlyFansModellek, gyűjtés, onlyfans
Lucy Monchi
Fotó: instagram.com/lucysmochi/
Vágólapra másolva!
Az OnlyFans oldalát világszerte, szinte minden országban ismerik. Ez, a rengeteg pornómodellnek és az ő előfizetőiknek is köszönhető, akik megdöbbentő összegeket költenek arra, hogy kedvencüket meztelenül láthassák. Vannak azonban olyan rajongók is, akik az alapján fizetnek elő egy-egy OnlyFans-oldalra, hogy milyen fétiseik vannak, emiatt azok a modellek, akik tartalmaikkal kielégítik az előfizetők igényeit, rengeteg pénzt keresnek. Mutatjuk, milyen fétisekkel lehet a legtöbb pénzt keresni az OnlyFansszel, valamint hogy egyes országokban melyek ezek közül a legnépszerűbbek!
Vágólapra másolva!

A pornó világában rengeteg kategóriában találhatunk különböző videókat. Ma már az OnlyFans oldalán is számtalan olyan tartalomgyártó van, akik népszerű fétisekkel kényeztetik az előfizetőiket. Azonban az, hogy mire fizetnek elő az emberek, a legtöbbször országonként változik.

Csehországban a femdom pornóra költenek a legtöbbet az emberek, tehát arra, mikor egy nő uralkodik a férfiak felettek. 

Erre a fétisre átlagosan 12,71 dollárt, tehát 4500 forintot költenek az országban.

A femdom OnlyFans-modellek közül az egyik legnépszerűbb Mistress Tiffany. A pornómodellnek mára már több mint 400 ezer követője van. A nő nemcsak videókat tesz közzé a pornóoldalon, hanem a rajongóinak arra is lehetőségük van, hogy 

személyesen találkozzanak és szexeljenek a modellel. 

OnlyFansModellek, gyűjtés, onlyfans
Fotó: instagram.com/themistresstiffany/ / instagram.com/themistresstiffany/

Míg a cseheknél a femdom, addig Ausztriában az anal videókra fizetnek elő a legtöbben, de az osztrákokat erősen követi Kanada, Thaiföld, Spanyolország és Brazília is. A legtöbben úgy gondolják, az ilyen fétisű videókat, az amerikai pornómodellek készítik a legjobban. 

Közülük pedig a legnépszerűbb Nita Marie fiókja , akinek az Instagram-oldalát csaknem 2 millióan követik.

OnlyFansModellek, gyűjtés, onlyfans
Fotó: instagram.com/love_nitamarie / instagram.com/love_nitamarie

Brazília azonban nemcsak az anal videókat szereti, szinte ugyanannyi költenek az ottani előfizetők a bondage-ra, tehát olyan videókra, amikben egymást büntetik a felek különböző eszközökkel. Láncokkal, ostorokkal dominálják a szexpartnerüket. Viszont ezzel a fétissel a brazilok nincsenek egyedül, ugyanis szorosan követi ezt az országot Kanada, Franciaország, az Egyesült Királyság és a csehek is a lista élén vannak. 

Ezekben az országokban az előfizetők havonta 10 dollárt, tehát 3500 forintot költenek az ilyen pornóra.

Ebben a kategóriában megszámlálhatatlan pornó videót készítenek, emiatt mindig nagy versenyzés van az ezzel foglalkozó modellek között. A legfrissebb adatok alapján azonban Lucy Mochi a legnépszerűbb bondage pornómodell. 

Az ázsiai pornós cenzúrázatlanul tölti fel az OnlyFansre a videóit, amikben előfordul, hogy nem egyedül, hanem akár több nővel vagy férfival szexel.

 

OnlyFansModellek, gyűjtés, onlyfans

Fotó: instagram.com/lucysmochi/ / instagram.com/lucysmochi/

Lucynak több száz bondage tartalma van, amik mellé közel ezer képet is megosztott az előfizetőivel.

Az egyik legfurcsább fétis iránt is az osztrákok rajonganak, akik havi több ezer forintért nézegetnek szebbnél szebbnek vélt lábakat az OnlyFansen. A lábfétises videóknak számos változata van, az érintéstől egészen a lábbal végzet szexuális munkáig találhatunk különböző tartalmakat, legfőképpen a brazil, cseh vagy amerikai modellek videói között. Ennek ellenére mégis egy brit nő, Lorriaine, Fleek Feet fiókja büszkélkedhet a legtöbb előfizetéssel.

OnlyFansModellek, gyűjtés, onlyfans
Fotó: x.com

A Fleek Fleet az egyik legideálisabb oldal azok számára, akik a lábak nagy kedvelői, ugyanis Lorriaine sokszor élő adásban mutatja meg gyönyörű lábait a rajongóinak.

 Valamint ha valaki előfizet az oldalára, akkor azok az emberek megmondhatják a modellnek, hogy milyen felvételeket készítsen a lábáról.

Angie Griffin, a kék szemű szépség OnlyFans oldala azért is népszerű, mert a pornómodell rengeteg olyan tartalmat tesz közzé, amiért nem kell fizetni. Másrészt pedig Angrie a különböző jelmezeknek köszönheti a több mint 200 ezer előfizetőt. A kanadai pornómodellt a rajongói, a szuperhősként, playboy nyuszinak beöltözve, de még a Harry Potter egyik szereplőjének a jelmezében is láthatták már.

A jelmezes pornóvideók meglepő módon Magyarországon a legnépszerűbbek, itthon akár 5000 forintot költenek erre az emberek havonta.

Minket pedig Románia követ a listán, majd Franciaország, Brazília és Kanada következik.

Emellett Magyarországon még a szerepjátékos pornóvideók is igen népszerűek, amelyekben legtöbbször egy orvos a páciensével keveredik szexuális viszonyba.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről