Részeg sofőr okozott halálos buszbaleset Floridában

Vágólapra másolva!
Egy mezőgazdasági munkásokat szállító busz Florida északi részén kedden összeütközött egy kisteherautóval, majd felborult, és legalább nyolc ember meghalt, nyolc másik pedig súlyosan megsérült - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, nyolcan meghaltak és negyvenen megsérültek egy floridai buszbalesetben. A floridai autópálya-rendőrség szerint egy  munkásokkal teli busz tartott a Dunnellonban lévő Cannon Farmsra, egy kis mezőgazdasági közösségbe. A Marion megyei tűzoltókat helyi idő szerint nem sokkal reggel 6:30 után küldték a helyszínre, miután egy Ford pickup összeütközött a busszal - írja a CBS.

A busz keresztülment egy kerítésen, majd felborult, és lesodródott az úttestről - mondta Steve Gaskins, a floridai autópálya-rendőrség szóvivője. Nyolc ember meghalt és nyolc ember súlyos sérülésekkel került kórházba.

A kisteherautó sofőrjét, Bryan Maclean Howardot a floridai autópálya-rendőrség járőrei letartóztatták nyolcrendbeli, ittasan elkövetett emberölés vádjával 

- derült ki egy közleményből.

Ma egy tragikus incidenssel szembesültünk a West Highway 40-en Ocala-ban, egy tragikus buszbalesetben

 - írta a Marion-i tűzoltóparancsnok egy bejegyzésben. A Cannon Farms, a Facebookon közölte, hogy kedden zárva lesz "a ma kora reggeli halálos baleset iránti tiszteletből - írja a Reuters. Részegen okozott balesetet, letartóztatták a válogatott focistát. Részegen akart kocsikázni egy friss jogsis 17 éves Debrecenben, háromszor ütközött.