Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Egy nő azért ölte meg a nevelt fiát, mert az véget akart vetni a viszonyuknak

Vágólapra másolva!
Egy húszas évei végén járó nő szerelmi viszonyban volt a nevelt fiával. A pár a nő férjének háta mögött volt együtt, azonban amikor a fiatal már nem akarta folytatni a viszonyt, akkor a nevelő anyja brutálisan meggyilkolta. Ezután balesetnek akarta álcázni a gyilkosságot, de később mindent bevallott a nyomozóknak.
Vágólapra másolva!

A 29 éves Jessyka Barbosa Sampaió a férjével és annak nevelt fiával, a 21 éves Samuel Alves dos Reis Cavalcanttel élt együtt a brazíliai Marabban. Samuelt Jessíyka és a férje fogadta be, mikor a fiú 14 éves volt. 

A fiú ezután egy fazekasüzemben kezdett dolgozni és rendszeresen tartotta a kapcsolatot a Pacajban maradt biológiai családjával, miközben a mostohaanyjával szerelmi viszonyba kezdett. Azonban Samuel, május 15-én a véget akart vetni a Jessyka és közte lévő kapcsolatnak. A hír hallatán a nő olyan dühös lett, hogy

 elővett egy puskát és brutálisan meggyilkolta a fiút. 

A gyilkosság után a család marabbai házát rendőrök lepték el, akik megtalálták Jessykát a fiú holtteste mellett. 

A nő azonnal tagadta a gyilkosságot és azt mondta a rendőröknek, hogy véletlenül elsült a vadászpuska. A rendőrök azonban nem hittek a nőnek, ugyanis a fiú sérüléseiből kiderült, hogy valaki szándékosan lőtte tarkón. 

Ezután a nőt a házukban őrizetbe vették, majd másnap (május 16.) letartóztatták és gyilkossággal gyanúsították meg  - írja a Mirror.

image

Egy fiatal férfi sem tudta elviselni, hogy barátnője szakított vele, ezért megölte. A 20 éves Hollie Gazzard és az akkor 22 éves Asher Maslin 2013-ban egy bárban találkoztak, ahol a nő dolgozott. A lány szinte azonnal beleszeretett a férfiba, annak ellenére, hogy Hollie anyja figyelmeztette a lányát, hogy Asherrel valami nincs rendben, ami hamar be is bizonyosodott. Ugyanis mikor Hollie a családjával egy több napos hajókiránduláson volt, a férfi egész héten folyamatosan hívogatta és zaklatta a lányt, aki emiatt arra kérte a családját, hogy menjenek haza. Emiatt 2014. február 14-én Hollie úgy döntött szakít a fiúval. Ashert elhívta egy étterembe, ahol elmondta a neki, hogy véget vet a kapcsolatuknak. A férfi ettől annyira dühös lett, hogy ordibálni kezdett a lánnyal, majd ellopta a bankkártyáját és a nála lévő 300 dollárnyi (108 ezer forint) pénzt, majd elmenekült.  2014. február 18-án bekövetkezett az amitől a lány tartott. Asher este fél 7 körül belépett a fodrászszalonba, ahol először veszekedni kezdett, majd  elővett egy 30 centiméteres konyhakést és brutálisan meggyilkolta a lányt.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről