A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Horrorisztikus élmény, a tömegbe csapódtak a tűzijátékok egy koncerten

Vágólapra másolva!
Sokkoló dolog történt egy nagyszabású koncertelőadáson Utah-ban. Az eseményen megrendezett tűzijáték hatalmas balesetet okozott, ugyanis a fellövés után pár perccel néhány egyenesen az óriási tömegbe csapódott. Több embert azonnal kórházba szállítottak.
Vágólapra másolva!

Az első jelentések szerint egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, míg mások a jelentések szerint megsérültek. Több tűzoltó azonnal reagált a tömegben lévő sérültekről szóló jelentésekre - jelentette a Fox 13 Salt Lake Cityben.

Az incidens a LaVell Edwards Stadionban, a Brigham Young Egyetem labdarúgó létesítményében történt. Éppen amikor a nemzeti himnusz véget ért, a színpad mögött tűzijáték kezdődött - írja a Yahoo.

Bár a tűzijátékokat fel, egyenesen a magasba lőtték,  néhány nem repült fel, hanem a színpad közelében egyenesen a tömegbe csapódott.

 A beszámolók szerint több embert lehetett látni, amint a tisztviselőknek integetnek, hogy siessenek oda azonnal.

A Freedom Festival, amely a Tűzstadiont és más éves rendezvényeket szervez országszerte, közölte, hogy minden tűzijátékot "alaposan ellenőriztek" a csütörtöki bemutató előtt, majd az incidens után újra ellenőrizték azokat.

A szünet után a koncert folytatódott, a Jonas Brothers este 9 óra körül lépett színpadra, és a koncerten további balesetről nem érkezett jelentés. A sérültek száma és az egyes sérülések súlyossága egyelőre nem ismert - írja a Fox News.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!