10 éves gyerek gyilkolt meg egy kisfiút az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Az 53 éves Arkete Davis 10 éves fia a kocsijukban megtalálta az apja fegyverét, amit eltett. Később azzal dicsekedett az utcán, majd lelőtte a vele egykorú Keith Friersont, aki éppen a karácsonyra kapott biciklijével játszott. A kisfiút kórházba vitték a mentők, de az életét már nem lehetett megmenteni.
Vágólapra másolva!

Az eddigi adatok szerint Arkete Davis megkérte a 10 éves fiát, hogy hozzon neki egy doboz cigit a kocsijából. A fia, miközben a cigit kereste, megtalálta a férfi fegyverét, amit eltett.

A fiú ezek után az utcán dicsekedett a fegyverrel, majd lelőtte az éppen az otthonuk előtt bicikliző, szintén 10 éves Keith Friersont.

A lelőtt gyerek keresztanyja az helyi tévének lemondta, hogy a fiú nagyjából 20 perce volt kint, amikor lelőtték. A biciklit karácsonyra kapta.

A bejelentés után a rendőrök értek ki a leghamarabb a helyszínre és megkezdték a gyerek újraélesztését.

A kisfiú a fejéből és a nyakából is vérzett. A mentők kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni az életét.

A lövöldözést végignézte egy 6 éves kisfiú is, valamint a megölt fiú bátyja is látta a történteket.

A gyilkos fiút gyilkosság miatt letartóztatták, az apja ellen többen között kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat. Mint kiderült, Arkete Davis el volt tiltva a fegyvertartástól, a fegyver pedig lopott volt, amivel a 10 éves fiút megölték – írja a Huffpost.

Az Origo megírta, hogy korábban egy fiú gyilkolhatott meg egy negyedikes kislányt Wisconsinban, egy 15 éves fiú pedig egy 12 évest fojtott meg Interlachenben.