Ez Anglia legveszélyesebb városa, ahol rögtön kirabolnak, ahogy kilépsz az utcára

Luton, város, anglia
England, Luton - September 27, 3018: Man in Hood. Dark figure in a hooded jacket . Incognito Boy.
Vágólapra másolva!
Angliában van egy város, amit mindenki a rossz híréről ismer. Az utcákon félelmetes külsejű, züllött emberek járkálnak, a hajléktalanok pedig még egymást is kirabolják. Egy utazó influenszer nemrég meglátogatta a várost, hogy meggyőződjön róla, valóban igazak-e a hírek, melyek szerint Anglia-szerte itt a legrosszabb a közbiztonság. Ezután meg is osztotta tapasztalatait, melyből kiderül, hogy finoman szólva nem volt lenyűgözve a várostól.
Vágólapra másolva!

A Backparker Ben néven ismert utazó youtuber férfi

az éjszakát a város legrosszabb minősítésű hotelében töltötte, mielőtt megkezdte városnéző túráját Lutonban.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 Stanislavskyi/Shutterstock

Elsőként egy fiatal férfit szólított le, hogy milyen itt lakni, aki ezt válaszolta neki:

Ben ezután két fiatal nőt kérdezett meg, milyen az élet Lutonban. Ők sem voltak jobb véleménnyel a városról: "Borzalmas. Sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk de itt a hajléktalanok egymást rabolják ki, mindenki rideg és durva, senki nem barátságos" - mondták.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 Altaf Shah/Shutterstock

Ben ezután folytatta a sétát a városban, ahol továbbra is

borzalmas állapotok fogadták. Piszkos és drága ATM-automaták, összefirkált falak, bedeszkázott ablakok, málló vakolat, patkánycsapdák, autó-és biciklironcsok, kidobott bőröndök mindenfelé.

A rövid séta után Ben úgy döntött, eleget látott Lutonból, és hazaindult.

- összegezte tapasztalatait.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 Altaf Shah/Shutterstock

Ben nincs egyedül a véleményével, korábban a Mirror is megírta, hogy Luton azon helyek egyike Angliában, amit leginkább mindenki messzíről elkerülne a rossz közbiztonság és a barátságtalan környezet miatt, azonban nem ez az egyetlen sivár, veszélyes és zord környék az országban. A Guardian cikke szerint Middlesbrough például már több, mint 10 évvel ezelőtt is vezette a legdurvább helyek listáját, és azóta sem sokat javult a helyzet. A füstölgő gyárak, életveszélyes, lakhatatlan utcák, szegénység miatt mindenki nagy ívben kerüli. Grimsby és Bradford szintén hírhedt településnek számítanak a szegénység, az alkoholista, drogos fiatalok, és a bűnözés miatt.

Forrás: DailyStar