Leslie Mandoki világhírű zenekara több újdonsággal is készül idén - videó

Vágólapra másolva!
A tavalyi évben a Mandoki Soulmates méltó módon ünnepelte 30 éves fennállását és sikereit, legutolsó albumuk, a Bartók Béla nyomán "Magyar Képek" című lemezük dupla aranylemez lett, angol és magyar nyelven egyaránt. A zenekar hangos sikerekre tekinthet vissza, turnéjuk során több tucat teltházas bulik után idén már izgatottan készülnek az újabb fejezetük felé vezető útra és a legfrissebb albumuk bemutatására.
Vágólapra másolva!

- nyilatkozta Leslie Mandoki a világhírű Mandoki Soulmates zenekar alapítója és vezetője.

Leslie Mandoki Forrás: Mandoki

A festői Starnbergi-tó partján fekvő világhírű Red Rock stúdió is szülinapos volt, ugyanis a tavalyi évben 40 évet töltött. A stúdiót szintén Leslie Mandoki alapította, olyan zenei ikonok rögzítették itt felvételeiket, mint Phil Collins, Lionel Richie, Jennifer Rush, Chaka Khan stb.

A Mandoki Soulmates nem csupán egy kiváló, világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve több mint 30 éve páratlan élményt kínál minden rajongónak.

Mandoki Soulmates Forrás: Mandoki Soulmates

- nyilatkozta Leslie Mandoki a világhírű Mandoki Soulmates zenekar alapítója és vezetője.

Mandoki Soulmates Forrás: Mandoki Soulmates

A banda világszerte hídépítő szerepet tölt be, koncertjeik hangulatát nem a látványelemek, hanem a magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség határozza meg.

A Mandoki Soulmates tagjai között olyan ikonok találhatóak, akik a progresszív rock és a fusion jazz terén alkottak maradandót, összesen 35 Grammy-díjjal büszkélkednek, köztük Leslie Mandoki, Al Di Meola, Mike Stern, Bobby Kimball, Bill Evans, Randy Brecker, Nick Van Eede, Chris Thompson, Cory Henry, Till Brönner, Richard Bona.

Leslie Mandoki, a zenekar alapítója és vezetője, mindig is a lázadó progresszív jazz-rock és az örök fiatalság szellemiségének megtestesítője volt, és a legkiválóbb zenészekkel alkotta meg a legjobb dalokat és hangulatot.

A koncertjeiken világszerte zsúfolásig telt koncerthelyszínek bizonyítják népszerűségüket.

A közönség örömére egy kivételes koncertfilmet készülnek bemutatni miközben páratlan zenei utazást kínálnak január 27-én szombaton este 22:40 órakor a Super TV2 műsorán , amely lehetőséget ad a magyar rajongóknak, hogy átéljék az ikonikus zenekar örömzenélését, ami évtizedek óta méltón kimagasló helyet foglal el a világ kiemelt zenei színterén.

Új albumunkról az első dalt itt tekinthetik meg: