Hidvéghi Balázs: Itt lenne az ideje, hogy a brüsszeli vezetés az európai emberek jólétét és biztonságát helyezze az első helyre

Tranzit, Tihany, Tranzit politikai fesztivál, Európa döntés előtt, EP-választás, Hidvéghi Balázs, Tompos Márton, Horváth Szilárd,  2023.08.26.
Vágólapra másolva!
Itt lenne az ideje, hogy a brüsszeli vezetés szélsőséges ideológiák erőltetése helyett végre az európai emberek jólétét és biztonságát helyezze az első helyre! Brüsszelben változásra van szükség! - mondta el Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője az Európai Parlament szerda délelőtti, európai mezőgazdaságról szóló vitájában.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője az elmúlt hetek gazdatüntetései kapcsán kiemelte: a jelenlegi brüsszeli vezetés tévúton jár. "Legyen szó az ukrajnai háborúról, migrációról vagy éppen az agrárpolitikáról, teljesen világos, hogy Brüsszelt szélsőséges ideológiák vezérlik, és képtelen az európai érdekek mentén cselekedni" - mondta el az EP-képviselő.

Kiemelte: az átgondolatlan brüsszeli zöldpolitikai intézkedések tönkreteszik az európai gazdákat.

- mutatott rá Hidvéghi.

A Fidesz EP-képviselője szerint miközben Brüsszel téves, ideológia-vezérelt döntéseket hoz, addig a világ más országai - az USA vagy éppen Kína - durván protekcionista intézkedéseket vezetnek be, és rohamtempóban hagyják le Európát a globális versenyben.

- zárta felszólalását az EP-képviselő.