ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

[origo] - usa 2008> !ALROVAT_NEVE

Az ATV reggeli műsorában azt mondta a Fidesz pártelnöke: a vasárnapi eredmény után nem kétséges, hogy az egészségbiztosítási törvényt is elutasítanák az emberek. Orbán Viktor szerint a szeptemberi népszavazáson ez a reform is meg fog bukni.

Orbán Viktor Fidesz-pártelnök szerint újabb kudarcot élhet át szeptemberben a kormány, amennyiben nem vonja vissza a februárban elfogadott egészségbiztosítási törvényt. A Fidesz elnöke erről az ATV reggeli műsorában beszélt hétfőn.

A politikus szerint a vasárnapi népszavazás eredménye alapján egyértelmű, hogy az emberek az egészségbiztosítási törvényt is elutasítják. Ha pedig a kormány nem alkot új jogszabályt, akkor az Albert házaspár által kezdeményezett népszavazáson ősszel megbukik a több-biztosítós rendszer is.
   
"Miért kell kétszer sorba állni a nyaklevesért? Miért kell kétszer nekimenni fejjel a falnak? Üljünk le, gondoljuk át, vonjuk vissza" - mondta Orbán. "Vonjuk be az egészségbiztosítás jövőjéről szóló tárgyalásokba a szakmát" - tette hozzá Orbán Viktor.

RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

További adatok » Időjárás »