Rachel Weisz gyermeke nem lesz Oscar

Vágólapra másolva!
Ritka az olyan színésznő, aki még terhesen is a karrierje csúcsán van, Rachel Weisz azonban bírja a kiképzést. A legjobb női mellékszereplő kategóriában díjat kapott magyar származású színésznő most már tényleg az anyaságra készül.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hónapokban nem sokat pihent Rachel Weisz. Gyermeket vár, több filmes munkája is volt, és reklámfotózásokon is részt vett. Már a hetedik hónapban jár, nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyenkor zsebelnek még be egy Oscar-díjat, de Rachelnek ez is sikerült. A színésznő a díjátadó után elmondta, hogy nagyon elfáradt az utóbbi hetekben, de boldog, hogy ennyi jó dolog történt vele mostanában.

"Először is nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen filmben szerepelhettem, mint az Elszánt diplomata. John le Carré története igazi tiszteletadás azoknak, akik az életüket is kockára tették azért, hogy az igazságért harcoljanak" - nyilatkozta a színésznő. Amikor terhessége került szóba, Rachel boldogan mesélt: "Nagyon sokat dolgoztam az utóbbi időben, de úgy tűnik, hogy a baba is bírja a kiképzést. Hét hónaposan ott lenni az Oscar-gálán szerintem hatalmas dolog. Most már szeretnék az anyaságra koncentrálni. A baba nevén is gondolkodunk, de egyelőre még nem jutottunk döntésre. Egy biztos, Oscarnak nem fogjuk hívni."