Katie Holmes depressziós

Vágólapra másolva!
Tom Cruise gyerekének az anyja, Katie Holmes állítólag olyan betegségben szenved, ami Cruise szerint nem is létezik, sőt, a színésznő a hírek szerint azt nyilatkozta, hogy "rossz döntés volt" összekötnie az életét a Mission Impossible sztárjával. Végre.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes, aki alig egy hónapja szülte meg Suri Cruise-t, a jelek szerint szülés utáni depresszióban szenved. Ezt persze senki nem meri hangosan kimondani, különösen nem Tom Cruise jelenlétében, hiszen a harcos szcientológus a pszichológiát áltudománynak tartja, és a depresszió szerinte nem más, mint "hisztis nők nyavalygása". Holmes a szülés óta gyakran elsírja magát, igen fáradt és minden nagyon érzékenyen érinti, de ez szerinte csak az újdonsült anyákra jellemző érzelmi túltengés, és nem depresszió.

Az amerikai sajtó mindeközben megpróbálja értelmezni Katie kijelentéseit, amelyek szerint a színésznő "magányos" és "boldogtalan", rosszul érzi magát a bőrében és bizonytalan az új életében. "Megpróbálja tartani magát, amikor Tom a közelben van, de ha nincs vele, teljesen összeomlik" - nyilatkozta a színésznő egyik barátja. Még szép, hogy Holmes nem vallja be, ha valami baja van, hiszen Tom Cruise a leghangosabb ellenzője a pszichoterápiának és a depresszió gyógyszeres kezelésének. "A szülés után a nőknek vitaminokra van szüksége, és nem gyógyszerekre. A szülés során megváltozik a hormonális állapot, erre tudományos magyarázat van. De az érzelmi ingadozás mögött nincs tudomány, csak spekuláció. A nőket csak meg kell erősíteni, erre pedig vitaminokat kell szedni" - nyilatkozta a színész egy tévéműsorban. Katie-nek pedig még vitaminokra sincs szüksége, hiszen Cruise szóvivője szerint a hírek egyáltalán nem igazak, és a kismama nagyszerűen érzi magát. Nem is vártunk más nyilatkozatot.

Katie és Tom között nem kizárólag az érzelmek és a depresszió miatt vannak viták, hanem Holmes családja miatt is. Egy közeli barátjuk szerint nemrég hatalmas veszekedés volt közöttük amiatt, hogy Katie meg akarta látogatni a szüleit a kéthónapos gyerekkel, de Tom nem szívesen engedte el őket, az pedig, hogy velük menjen, fel sem merült az Utolsó szamuráj sztárjában. Cruise állítólag azt is nehezen viselte, hogy menyasszonya ellentmond neki. "Az egész helyzet arra kényszerítette Katie-t, hogy újragondolja az életét" - nyilatkozta egy bizalmas, magát megnevezni nem kívánó forrás a Life & Style magazinnak. - "Katie nagyon boldogtalan, és kezdi azt érezni, hogy rosszul döntött, amikor Tommal kezdett."

Eközben Cruise inkább azt tartja fontosnak, hogy békülékeny gesztusokat tegyen Brooke Shields felé, aki első gyermeke születése után hónapokig súlyos depresszióval küzdött, és csak komoly gyógyszeres kezeléssel tudták kigyógyítani a betegségből. Egy hatalmas virágcsokrot küldött a Kék Lagúna főhősnőjének, és minden lehetséges módot megragad arra, hogy békülési szándékát kifejezze: "Tom kész arra, hogy elássák a csatabárdot" - nyilatkozta nemrég a színész szóvivője, majd hozzátette: "Azt, hogy Suri és Brooke Shields kislánya ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban születtek, Tom jelként értelmezte. Mélyen megérintette őt ez a sorsszerűség."

Tom Cruise-ról és az ő pszichológiáról alkotott nézeteiről legegyszerűbben egyébként Mike Wallace, az amerikai televíziózás 87 éves veteránja nyilatkozott, aki hosszú évekig küzdött depresszióval. "Tom egyszerűen nem tudja miről beszél. Én kedvelem a fickót, szeretem a munkáit, de a depresszióról egyszerűen fogalma sincs. Jobb lenne, ha nem beszélne marhaságokat össze-vissza csak azért, hogy benne legyen a lapokban. Szerepel ő eleget anélkül is" - mondta Wallace egy interjúban.