Börtönben volt a harapós Axl Rose

Vágólapra másolva!
Jókora óvadék ellenében szabadult csak ki egy svéd börtönből Axl Rose, a Guns 'n' Roses zenekar frontembere. Nőt molesztált és őrt harapdált.
Vágólapra másolva!

Nem bírt magával az alkoholon és drogokon élő Axl Rose, aki éppen Stockholmban került börtönbe egy újabb balhé miatt. Összesen 40 ezer svéd korona, azaz több mint 1,2 millió forint óvadék ellenében szabadult csak ki a a valaha szebb napokat látott énekes. Azért vitték el bilincsbe verve a rendőrök egy elegáns stockholmi szállodából a Guns 'n' Roses együttes frontemberét, mert vitába keveredett egy nővel a szálloda halljában, tombolni kezdett, majd megharapta a hölgy segítségére siető biztonsági őrt, és a szálloda bútorait is megrongálta.

A jelenetnek a rendőrök vetettek véget, akik megbilincselték a zenészt, és azonnal az őrszobára vitték. "Axl akkor már megnyugodott, nem tanúsított ellenállást, de láthatóan nagyon zavart volt. Nagy volt a felfordulás, de néhány perc alatt vége is lett az egésznek" - mesélte egy szemtanú.

A rendőrségen nem tudták kihallgatni Rose-t, a hivatalos jelentés szerint túlságosan zavart állapotban volt, feltehetően megint alkohol és drogok együttes hatása alatt állt. A 44 éves rockernek külön kártérítést kell fizetnie a megharapott biztonsági őrnek is, összesen 10 ezer koronát, vagyis több mint 300 ezer forintot.

Axl Rose egyébként éppen turnézik Európában, de eddig szinte minden helyszínen volt valami kisebb-nagyobb balhé, de a börtönt eddig még mindig megúszta a botrányairól híres énekes. Axl Rose legutóbb azzal került be az újságokba, hogy egy New York-i szórakozóhelyen komoly vitába keveredett a divattervező Tommy Hilfigerrel. Egy pohár ital miatt tört ki a veszekedés, majd Rose a színpadról üzent Hilfigernek, "kedves barátjának" ajánlotta a You're crazy (azaz Őrült vagy) című számot.