Vágólapra másolva!
David és Victoria Beckham ötéves fia, Romeo epilepsziában szenved. Az angol focista és felesége arra kérte a fotósokat, ne használjanak vakut a gyerek közelében, mert az éles fény rohamot válthat ki Romeónál.
Vágólapra másolva!

David és Victoria Beckham ötéves fia, Romeo epilepsziában szenved. Az angol futballista és énekesnő felesége csak nemrég tudták meg, hogy ilyen komoly betegsége van a gyermeküknek. "Mindketten borzasztóan letörtek, és nem tudják, hogyan védjék meg a kisfiút" - mondta egy angol magazinnak a pár egyik ismerőse.

Victoria azután vallotta be a sajtónak, hogy epilepsziás a fia, miután Romeo néhány napja igen agresszívan viselkedett az egyik londoni repülőtéren: miután a fotósok körülállták őket, és folyamatosan villogtatták a vakukat, Romeo üvölteni és csapkodni kezdett. "Láthatóan rettenetesen meg volt rémülve" - számolt be az esetről az egyik szemtanú a News of the World magazinnak.

"Hagyják békén a gyerekemet" - kérte a fotósokat Victoria Beckham. - "Romeo epilepsziás, és a vakuk villogása akár meg is ölheti. Ezt nem tehetik velünk."

"Egyetlen fénykép sem ér annyit, hogy veszélybe sodorjuk egy gyerek életét" - nyilatkozta az egyik legnagyobb ügynökség vezetője, Kevin Smith. - "Arra utasítottam a fotósaimat, hogy többet ne készítsenek fényképeket Romeóról, és ne használjanak vakut, ha ő is a közelben van. Remélem, hogy hamarosan a többi ügynökség is így dönt majd."

Az ötéves gyerek az elmúlt egy évben többször volt már kórházban, de az orvosok csak nemrég közölték a Beckham házaspárral, hogy a fiuk állapota rosszabb, mint gondolták. "Folyamatosan gyógyszerezni kell Romeót, de még ez sem segít mindenen. Egy hangosabb szó, vagy egy vaku villanása komoly rohamot válthat ki nála, ami akár az életébe is kerülhet" - árulta el a lapnak Beckhamék egyik közeli barátja.