Oszama bin Laden rajongott Whitney Houstonért

Vágólapra másolva!
Megszállottan rajongott Whitney Houston amerikai énekesnőért a terroristavezér Oszama bin Laden - ezt állítja legalábbis egy most megjelent könyv szerzője.
Vágólapra másolva!

Egy nemrég megjelent könyv szerzője, Kola Boof szudáni költő és író azt állítja, hogy Oszama bin Laden terroristavezér megszállottan rajongott Whitney Houston amerikai énekesnőért - olyannyira, hogy azt tervezte, megöli az énekesnő férjét, Bobby Brown rapzenészt, és feleségül veszi Whitney-t.

Boof, akit 1996-ben hónapokig tartott fogságban bin Laden egy marokkói szállodában, most megjelent önéletrajzában meséli el a terroristavezér furcsa rajongását a Több, mint testőr című film főszereplőnője iránt. "Oszama folyamatosan azt mondogatta, hogy Whitney a leggyönyörűbb nő, akit valaha látott, és bármennyi pénzt hajlandó lenne fizetni azért, hogy találkozhasson vele. Ő volt az egyetlen ember, akiről állandóan beszélt: milyen bájos a mosolya, milyen csodálatos az alakja. Azt is mondogatta, hogy Whitney valójában muzulmán, csak az amerikaiak átmosták az agyát" - mondta Boof a Harper's Bazaar magazinnak adott interjúban. - "Oszama azt tervezte, hogy megöleti Whitney férjét, és feleségül veszi. Annak ellenére, hogy ennyire rajongott érte, a zenéjét egyszer sem hallgatta meg, mert azt mondta, hogy gonoszság árad Whitney dalaiból."

Az írónő azt is elárulta az al-Kaida vezetőjéről, hogy imádott a kedvenc sorozatairól - a Miami Vice-ról és a MacGyverről - fecserészni. "Szívesen olvasott amerikai bulvárlapokat is, és jó néhány Playboyt is hordott magával az aktatáskájában" - írta Kola Boof bin Ladenről a könyvében.

A most megjelent könyv és a benne szereplő botrány biztosan jót tesz Whitney Houstonnak, aki az utóbbi időben csak a drogproblémáival került be a sajtóba. "Whitney egyszerűen nem tud magáról. Azt hitte, hogy valaki fizeti a számláit, de kiderült, hogy majdnem 900 ezer dollárral tartozik különböző cégeknek, és ki kellett költözniük a házukból. Legalább 40 alkalmazottat fizet, de a soha senki nem gondoskodik róla. Az egyetlen vágyam az, hogy megmentsem őt ettől a pokoltól" - nyilatkozta nemrég Houston sógornője, Tina Brown.