Britney nem akar főállású anya lenni

Vágólapra másolva!
Britney Spears nem akar főállású anya lenni, és nem szeretné visszakapni a gyerekeit - állítja az amerikai énekesnő első férje, Jason Alexander, akivel a híresség néhány hete "melegítette fel" a kapcsolatát.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő nem akarja visszakapni a gyerekeit - állítja Jason Alexander, Spears első férje. Alexander, aki mindössze 55 órát volt Spears férje, néhány hete rendszeresen beszél Britney-vel, és egyre mélyebb közöttük a kapcsolat.

"Néhány hete érkezett a telefonomra egy üzenet, Britney-től, hogy szívesen találkozna velem" - mondta a férfi az In Touch amerikai magazinnak. "Azóta rendszeresen beszélünk. Britney nekem önti ki a szívét, teljesen megbízik bennem."

"Britney nem akarja visszakapni a fiai felügyeleti jogát, nem akar főállású anya lenni" - folytatta Alexander. "Természetesen szereti őket, és találkozni is akar velük, de nem akarja a teljes felügyeletet. Azt is mondta, még lehet másik gyereke később."

Jason Alexandert azt is hozzátette, egyáltalán nem biztos abban, Spears komolyan gondolja ezeket a kijelentéseket: bár folyamatosan javul az állapota, de még mindig labilis.

"Britney napról napra jobban van, de még mindig nincs teljesen jól" - mondta. "Szerintem még ő maga sem tudja, hogy mit akar."