Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Az országjáró aerobikturné eseményei

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az október 6. és december 4. között zajló Nike aerobikturné keretében országszerte 20 városban, helyszínenként 2-2 órán várják a lelkes résztvevőket Füzessy Balázs, Katus Tamás és a Fitness Company neves aerobikoktatói.

A nyolcvanas években útjára indult aerobikőrület óta számtalan újabbnál újabb edzésformát találtak ki, hogy minél kellemesebben érhessük el az oly áhított alakot és kondíciót. Ma már nem csak az fontos, hogy egy órát végigizzadjunk, hanem az is, hogy mozgás közben jól érezzük magunkat, vigyázzunk a testi egészségünkre, sőt, mindemellett még jól is nézzünk ki.

Az országos aerobikturné célja, hogy a mozogni vágyók ne csak a nagy, budapesti fitneszrendezvényeken találkozhassanak a legújabb edzésformákkal és trendekkel, hanem a megszokott, otthoni klubokban is megismerhessék a legnevesebb hazai oktatókat, és élvezhessék a fitneszguruk vér- és testpezsdítő óráit.

A Nike aerobikturné keretén belül 9 neves aerobikbajnok és -edző - köztük a Pécsi Sasokból jól ismert Szentgyörgyi Rómeó is - járja az országot, és pezsdíti fel az aerobikklubok életét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről