Heti horoszkóp 2002. április 23-tól 29-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Gyengéd és barátságos hangulatban vagy, és ismerőseid körében, családias környezetben érzed jól magad mostanában. Talán kedved támad otthonod csinosítgatására vagy felújítására, de közben gondolj a gyakorlati szempontokra is, és ne lőj túl a célon. Ha otthonodat vagy munkádat elhanyagolod a másik javára, problémáid adódhatnak. Lehet, hogy nehéz egyensúlyt teremteni közöttük, de meg kell tenned!


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Érzéseidre hangolódva képes lehetsz érzelmi támogatást nyújtani mások számára. Vagy te magad vágyakozhatsz erre. Most képes vagy tárgyilagosan szemlélni dolgokat, ami lehetővé teszi, hogy egy kicsit magadba mélyedj, és önvizsgálatot tarts. Egy váratlan szerelmi vallomás zavarba hozhat. Régóta ábrándozol erről, most azonban mégsem tudsz mit kezdeni vele. Ne habozz sokáig, mondj igent, mielőtt még késő lenne.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
A világ minden pontjáról jövő emberekkel igyekszel ismeretségeket kötni. Eleged lehet a felszínes kapcsolatokból, és talán le is cserélheted egyes barátaidat. A héten találkozhatsz valakivel, aki alapvetően megváltoztatja egész életedet. Válogasd meg, kit engedsz közel magadhoz. Vitába is keveredhetsz egy jogi ügy kapcsán, csak óvatosan bánj a szavakkal, hiszen egy pillanat alatt ellened fordíthatják.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Kedvező időszak mindenfajta társulásokra. A szokottnál jóval aktívabb vagy, kész arra, hogy akaratodat tűzön-vízen át keresztül vidd, sőt, még a kockázattoktól sem riadsz vissza. Ez azonban nem teljesen veszélytelen. Hasznos lenne egy kis önvizsgálatot tartani tetteidet, indítékaidat és másokhoz való viszonyulásaidat illetően. Könnyedén kommunikálsz, tárgyalókészséged is jó, csak nehogy a túlzott szubjektivitás hibájába ess.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Családodban pozitív változások lesznek, igaz tenned is kell érte, hogy néhány berögzült, elavult megnyilvánulást elhagyjatok. Mindenesetre meg kell beszélni a múltbeli fájdalmakat, s ha mindezt kisöpörtétek, jöhet az újabb fejezet... Ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon. Érzelmeid fogják uralni a terepet, légy rugalmas, s engedd, hogy áramoljon ez a csodálatos energia, sokat kaphatsz tőle, de csak akkor, ha képes leszel adni is.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Legyen ezer szemed, merre jársz, kikkel érintkezel! Gyűjtsd a hasznosnak tűnő információkat. Lehet, hogy nem a következő vizsgahelyzetben lesz rájuk szükséged, de egyszer még egészen biztos. Most képes lehetsz összefüggéseiben látni az egész képet, de ne akard másokra kényszeríteni vízióidat. Vigyázz, hogy a részletekbe ne csússzon hiba, és ne végy nagyobb szeletet a tortából, mint amit meg is tudsz emészteni.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Ha nem hagyod figyelmen kívül az apró betűs részleteket, akkor sikeres üzletkötésekre, üzleti tárgyalásokra számíthatsz. Célszerű lenne aláírás előtt szakemberrel konzultálni, átnézetni a szerződéseket. Vizsgáld felül elképzeléseidet, és némileg változtass rajtuk, ha kell. Lehet, hogy nagyon elfoglalt vagy mostanában, de a barátokkal eltöltött idő soha nem felesleges, úgyhogy ne hanyagold el őket.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Bármilyen probléma felmerül, magadban keresd a választ! Ne feledd, mi vonzzuk magunkhoz tudattalanul mindazokat, akiket ismerünk, és akikkel foglalkoznunk kell. Pozitív rezgéseidet, amit érzel és kisugárzol, viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Ez az időszak szerencsés lehet, ha éppen új szerelmet keresel. Tartsd nyitva a szemed, a nagy Ő bárhol, bármikor felbukkanhat.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Változások állhatnak elő munkád kapcsán, vagy a munkához való viszonyulásodban. Ne próbálj ellenállni a változásoknak, ne akard elfojtani az irántuk mutatkozó igényt. Egy kedvező alkalom vagy lehetőség kínálkozhat valamely barátod vagy ismeretséged révén. Kiváló időszak ez - főleg a saját - ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére, beleértve a lakásvételt- vagy eladást, építkezést vagy otthon felújítást.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Próbáld meg mások céljait is értékelni, és segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, de légy óvatos, nehogy kihasználjanak. Ha nyitott maradsz, sokat profitálhatsz ebből szellemi fejlődésed tekintetében. Életritmusod felpezsdül, és a szokásosnál többet mozgolódsz az emberek között. Még egy kellemes utazás is várhat rád, ha így van - engedj a kihívásnak, és élvezd a helyzet spontaneitását.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Kiváló időszak a társas érintkezésre, különösen az őszinte eszmecserére bármiről, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztat téged. Erős vágyat érezhetsz önmagad tökéletesítése és megértése iránt. Munkádban sikereid lehetnek, segítő kezek nyúlnak feléd, ne légy olyan önérzetes, ne utasítsd vissza, megbántod vele azokat, akik szeretettel feléd fordulnak.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
A munkád nehéz lehet, és sok kitartást igényel, de egyben alkotó is, és ez természetesen jutalmazza erőfeszítéseidet. Ha valamilyen - modern technikával kapcsolatos - nagyobb beruházáson töröd a fejed, esetleg új autót szeretnél magadnak, érdemes előtte megfontolni a felmerülő költségeket. Kíséreld meg szervezettebbé tenni pénzügyeidet, és jól gondold át, mi az, ami anyagilag valóban fontos, vagy esetleg nem annyira számodra.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet