Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Skorpió jegyében jár, kvadrátban áll a Neptunusszal és a Szaturnusszal. Ma mindent kicsit rosszabb színben látunk, mint amilyen az valójában.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Skorpió jegyében jár. Ez a jegyhelyzet szinte kiapadhatatlan energiákkal lát el minket, különösen, ami az érzelmeket jelenti. A mai napon sokkal könnyebben éljük meg az érzelmeinket, talán mi magunk is meglepődhetünk azon, milyen nyersen, elemi erővel törnek a felszínre ezek az energiák. Különösen azok, akik egyébként is hajlamosak a világ szubjektívebb szemléletére, azok érzékelhetik, hogy a mai napon időnként igen erőteljesen jelentkeznek az érzelmek az életében. Ma könnyebben rendezhetünk féltékenységi jeleneteket, mint más napokon, és a legtöbb helyzetet szélsőségesen, nyersen éljük meg. Vigyázzunk azonban arra, hogy nyersségünk ne csapjon át durvaságba vagy erőszakosságba. Ma ugyanis könnyebben elveszíthetjük a fejünket.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal és a Szaturnusszal. Ma hajlamosabbak lehetünk arra, hogy valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk, az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ma kicsit mindent rosszabb színben láthatunk a valóságosnál. Igyekezzünk kerülni a komolyabb döntéshelyzeteke és a konfliktusokat, nem valószínű, hogy jól fogunk tudni kijönni belőlük.

A párkapcsolatunkban, családi viszonyainkban is némi feszültséget tapasztalhatunk meg: úgy érezhetjük, az, amit mi szeretnénk, és amit mások várnak el tőlünk, egyáltalán nincs szinkronban, és valamit fel kell adnunk azért, hogy tovább tudjunk lépni. Ügyeljünk azonban arra, hogy ne vonuljunk vissza túlságosan a saját kis csigaházunkba. Egy biztonságos, bátorító kapcsolat még akkor is fontos lehet, ha inkább egyedül lennénk - az a tudat, hogy a másik mellettünk áll, mindenképpen megnyugtató.