Hozd ki magadból a legjobbat!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Jelentkezz te is Lyn de Gara Anyák napi kedvezményes tanfolyamára!

Itt az idő, hogy változtass egy kicsit a külsődön! Menj el a fodrászhoz, csináltass olyan frizurát, amely arcformádnak és egyéni stílusodnak megfelelő. A különböző arcforma és az egyéni stílus meghatározza, hogy hosszú, közepesen hosszú vagy rövid haj áll neked a legjobban.

A megfelelő frizura

A hosszabb frizura hosszítja a kerek arcot, a rövid bubifrizura pedig a hosszúkás arcot szélesíti. Közvetlenül az arc mellett lévő tincsek finomítják a szögletes arcot.

A frufru rövidíti az arcot, ezért különösen a hosszúkás archoz és a magas homlokhoz áll jól.

A vékony szálú haj sokkal szebb, ha rövidre van vágva. Ezzel szemben a göndör haj jobban mutat, ha hosszabb, mert a haj súlyánál fogva lehúzza a fürtöket. Ha sima hajat szeretnél, akkor szárítás közben ki kell húzni a tincseket.

Tedd szikrázóbbá a szemed

Forrás: Lyn de Gara
Sötétebb hajszín élénkíti, csillogóvá teszi a szemet

Vigyél fel egy halvány, természetes színt - egy árnyalattal sötétebbet a bőrödnél - a teljes szemhéjadra. A közepes árnyalatot a szemöldökcsonttól a szempillákig használd. Húzd ki a felső szemhéjat sötétbarna árnyalattal, legyen a vonal egy kicsit vastagabb, a belső saroktól a külső sarok felé dolgozva, majd simítsd el. A szempillafesték felvitele előtt használj szempillagöndörítőt.

Forrás: Lyn de Gara
Természetes világos színű rúzs élénkíti az arcot

A megfelelő színű rúzs kiválasztása

Ha új árnyalatot szeretnél, akkor tartsd a szád elé a rúzst, hogy megnézhesd, hogyan illik a szín az arcodhoz. A következő lépés, ha lehet, próbáld ki a rúzs színét az ajkadon.

Forrás: www.joebrowns.comKiegészítők minden testalkathoz

A kiegészítők testhez viszonyított méretét figyelembe kell venni kiválasztásukkor. Aki magas vagy teltebb, annak nagyobb kiegészítőket kell vásárolnia, mint középtermetűeknek és alacsonyaknak. Az alacsony és filigrán hölgyek arányosan kisebb kiegészítőket válasszanak, amelyek nem nyomják el az összhatást. Megjelenésünket semmi sem rontja el hamarabb, mint a szemüvegkeret rosszul megválasztott színe vagy divatjamúlt formája.

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

A márciusi nyertes a tanfolyam mellett új frizurát, vízálló szemceruzát és csókálló rúzst is kap ajándékba!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle, és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

A nyertesek átváltozásáról készült fotókat és a velük készített interjúkat a következő oldalakon találjátok:
Első nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.