Madonna el akarja rejteni kislánya elől szexis felvételeit

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"Minden szexszel kapcsolatos dologtól meg akarom védeni - nyilatkozta. - Semmit nem tud még a szexről, és nem is kell, hogy tudjon. Persze, beszéltünk arról, hogy hogyan lesz a kisbaba, de a szex egyelőre nem az a dolog, aminek foglalkoztatnia kéne őt."

Az interjú csak pár nappal azután készült, hogy Madonna a nagy nyilvánosság előtt szájon csókolta Britney Spearst és Christina Aguilerát egy díjátadón. Mint Madonna elmondta, nem arról van szó, hogy el akar hallgatni valamit, hanem szeretné megvárni, míg Lourdes nagyobb lesz, és képes lesz felismerni, hogy a mamája csak egy szerepet alakít a színpadon: "El fogom magyarázni neki, hogy az a show része. Egy szerepet játszom, ami nem én vagyok. Színésznőként viselkedem" - mondta.

Madonnát most egyébként is a szextől távol álló dolgok foglalkoztatják, hiszen a napokban jelenik meg első mesekönyve, Az angol rózsák (The English Roses). Ez a mesekönyv az első darabja annak az ötkötetes sorozatnak, melynek megírására Madonna szerződést kötött a Penguin kiadóval. Minden egyes könyv a Kabbala egy-egy héber szövegén alapul, és mindegyiket más-más híres képzőművész illusztrálja - Az angol rózsák-at Jeffrey Fulvimari, akinek a Madonnáról készített portréja az itt közölt képen látható. A könyvet a kiadó hat éven felüli gyerekeknek ajánlja - állítólag négy 11 éves kiskamasz kalandjairól szól, akik "egy kicsit mind féltékenyek a szomszédban lakó lányra".

Madonna szolgál még egy meglepetéssel - bejelentette, szeretne még egy harmadik gyermeket is. Az énekesnő már konzultált az orvosaival is, illetve további konzultációk előtt áll. A világhírű énekesnőnek eddig két gyermeke van: egy hatéves kislánya, Lourdes, aki volt barátjától, Carlos Leontól született; valamint a hároméves kisfia, Rocco, aki filmrendező férjének, Guy Ritchie-nek a gyermeke.