Hétfői tévéajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Emlékek rabságában
amerikai film

A híres énekes, Bud Parks feleségével Los Angeles-ből hazarepül Indianába, hogy felköszöntse nagyapját 80. születésnapja alkalmából. Amint Bud otthoni, ismerős talajt érez a talpa alatt, teljesen kifordul önmagából. Újra inni kezd és még a házasságát is veszélybe sodorja, amikor viszonyt kezd egykori középiskolai szerelmével. Főszerepben John Mellencamp és Mariel Hemingway.

22.05, RTL Klub


Los Angeles-i pasik
amerikai film

Magánbűnök és közerkölcsök színes történetei bontakoznak ki a fülledt atmoszférájú filmben. Mindenféle neveltetésű és rangú férfiak árulják el legtitkosabb vágyaikat és érzéseiket Los Angeles egyik legelbűvölőbb prostituáltjának. Napjai és főleg éjszakái be vannak táblázva, súlyos pénzeket fizetnek kegyeiért és ennek fejében ő képes hallgatni is. A film egyik szereplője, Debby Harry ismerős lehet sokak számára, hiszen a hetvenes évek végi sztárcsapat, a Blondie énekesnője volt. Nemrégiben újra összeálltak, hogy visszahozzák dalaik szexis hangulatát.

20.05, Viasat3


Kutya ABC - Társasági kutyák
olasz ismeretterjesztő filmsorozat

Hozzáértő szakemberek szerint egyetlen állatfaj sem fordul elő annyiféle változatban, színben, testfelépítésben, méretben, viselkedésformában, mint a kutya. Hiába származik - valószínűleg - egyetlen fajtól, a farkastól, az ember szelektáló tenyésztési tevékenysége hihetetlen módon megváltoztatta, és az idők folyamán számtalan fajtát alakított ki. Most - a teljesség igénye nélkül - egy kis bemutató következik. Akadnak közöttük jól ismert, illetve Magyarországon csak ritkán látható fajták. Ezenkívül a kutyakiképzésből és a munkakutyák életéből is egy kis ízelítőt kaphatunk.

23.20, Spektrum