Vágólapra másolva!
A Római-part ezen gyöngyszemében járhatja a nép a hatvanas évek csacsacsáját, táncolhat rumbát, mambót vagy épp andalúz fandangót. Kasztanyetta nem kell, kiváló muzsikusok biztosítják a lágy latin zenét.
Vágólapra másolva!

A Mosquito a Római északi csücskében helyezkedik el, közvetlenül a Leander grillkert mellett, de mivel a vendéglőkkel és bárokkal telített partrész nincs fél kilométer hosszú, így a gyalogút sem elkeserítően hosszú. A latin szórakozóhely délben nyit és éjjel kettő körül zár, szerdán és vasárnap pedig élőzenével szórakoztatják a hispán vagy épp karibi dallamok kedvelőit. Pénteken latin-diszkó van, szombaton pedig kongások nyomják.

Sörök 400 körül, akár a tetőteraszon is. Utóbbi hely stratégiailag kiváló, ha valaki netán új kapcsolat létrehozása végett ballag ki a Rómaira, arról nem is beszélve, hogy a mélyen kivágott női dekoltázsokba pazar kilátás nyílik innen. Mikor kis expedíciónk egy kellemes vasárnap este feltérképezte a lokált, ügyes spanyol zenészek kiváló flamencót, habanérát játszottak, mégis szinte üres volt a hely.