Négy angol, három osztrák - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Négy angol három osztrák a nagyobb hétvégi partykon: a Nowsoundon négy brit híresség, a Láng gépgyárban techno és Reeko, Fertődön techno és dj Rush, a Kultiban a finn Genki, az A38-on (közvetítés az [origo>play]-en!) Makossa és Sugar B, a Kashmirban pedig psy, az osztrák P. Mackel. És lesz még What da Funk 67?! is...
Vágólapra másolva!

...mégpedig pénteken a Süss Fel Napban, ahol talán megtudjuk, What da Funk 67?! Mindenesetre érdemes próbálkozni, hiszen a party.[origo).hu egyik szerzője, Kanada Kaos is pörgeti a funkokat, a beateket és a pszichedelikus diszkózenéket . A látványra is sokat adnak, hiszen ott lesznek a Horror Brigád, az 1000% és a Kiégő Izzók vizuál-crew-k produktumai. A belépő egy ezres.

Ugyanezen a napon a fertődi Graffity Cityben, a Minimal Function második születésnapjára rendezett partyn a chicagói technolegenda, dj Rush pakol, akinek információink szerint Magyarország a kedvenc fellépőhelye (nagyjából havonta jön ide). A beugró elővételben kétezer-ötszáz, a helyszínen háromezer-ötszáz forint.

A magyarországi finnkultúra-terjesztő Finnagora és a Mustbeat közös produkciójának, a Mustbeat Brings You Finlandnek aktuális vendége Genki. A pénteki Kultiplex-bulin, a Crunchy Breaks Super Size-on a vj Boldeazy lesz, jegyet nyolcszáz forintért válthatunk.

Ugyanekkor a Kashmirban az osztrák goakiadó, a Ketuh Records üdvöskéje, P. Mac játszik egy nagyot, a feltehetően a psytrance keményebbik vonalát követve. Ide ezerötszázért lehet bemenni.

A szombati Nowsound versus Chew the Fat! bulin Fierce, Wildchild, PMT és Paul Arnold lesz az a brit négyesfogat, mely megpróbálja szétverni törtütemeivel a városligeti Olof Palme-házat. Aki részese lenne ennek, az a helyszínen kétezer-nyolcszáz forintot kell hogy fizessen (elővételben négyszázzal olcsóbb).

Ugyanekkor az A38-on a Swound Sound System bulin az osztrák Makossa és Sugar B táncoltat. Kihelyezett webkameránk segítségével [origo>play]-en mindezt élőben is megnézhetjük.

A Soundhead.hu szervezte Psystem Error party külföldi vendége szinte az utolsó pillanatban változott meg Gun Jackről Reekóra, de a technofanoknak ez minden bizonnyal nem olyan nagy baj. Az angyalföldi Láng gépgyárban tartandó bulira a helyszínen háromezer forint a tikett, előre megvéve csak kétezer-ötszáz.

A Jailhouse-ban szombaton Robootik buli lesz, a zürichi Monoblack-B liveacttel. A pincében és a padláson egyaránt szólni fog zene, a hatszáz forintos belépőért cserébe.

Fotó: Discogs