Egy perverz szkreccser - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A Pachában pénteken Steve Gerrard táncoltat, majd másnap a Play Paul és Savas Pascalidis, míg a Mokka Cukában pénteken Tilos-party, majd másnap Rate Dis! Ezenkívül Sárospatakon Monika Kruse technózik, a Colorstar az A38-on koncertezik, az Antropos a Süsiben szülinapozik, a többek között metalheadzes Kryptic Minds pedig a Kultiban töri az ütemet.
Vágólapra másolva!

Pénteken a Pachában a brit proghouse-sztár, Steve Gerrard parádézik. Magyar segítői a napokban a Freee Magazin főszerkesztő-helyettesévé avanzsált Kühl Tamás, illetve Pöli lesznek.

Másnap ugyanitt International Deejay Gigolo Night 2, a Daft Punk-atyafi Play Paul és Savas Pascalidis kergeti az őrületbe a jónépet, veretős electrókkal; itt a szervező Deadcode két dj-jével, Hot X-szel és Coyote-tal találkozhatunk magyar részről.

A szerdán nyitott Mokka Cukában pénteken Intro! - Tilos Rádió-party lesz, ahol a party.[origo].hu jeles szerzője, dj Kanadakáosz is lemezezik, Sanyi, Haze, Leengum, Keyser, Erik Sumo és Pedro mellett. Mindemellett fellép az Irie Maffia liveact is a teljesen ingyenes bulin. A látvány Lee Unflyable és a Kiégő Izzók munkája lesz.

Egy nappal később ugyanitt a brit Scratch Pervets egyik tagja, First Rate dj-zik, akit mc Koobs kísér szöveggel. Rajtuk kívül hazai részről Suhaid, Ozon, illetve a Negróból és Future-ből álló The Uptown Felaz ad elő lemezes produkciót.

A Süss Fel Napban a második születésnapját ünneplő Antropos kulturális portál tart partyt pénteken este. Lesz Diapositive és Karányi live (utóbbi az amerikai mc E-Dawg támogatásával), Zagar-koncert, valamint dj Metha. A kisteremben ezalatt a Methához hasonlóan Nubeatz Boutique-os LNF andalít. A látványért Jolly Boots of Doom, a Balkánelektro és az Epicmedia felel.

A Kultiplexben a Design Music sorozat folytatódik ugyanekkor, ezúttal egy Special kiadással. A Drum'n'bass Flooron a például metalheadzes Kryptic Minds csapat, de ott lesz Palotai Zsolt is. Az Electro-break Flooron ezalatt Ludmilla, Isu, Morgontz és Rori Breaker játszik.

Még mindig péntek: a sárospataki Highlanderben a német Monika Cruse és a belga Stanney Fransen mellett dj Budai és Julian produkálja magát a Terminal Nighton. A buli fő zenei vonala feltehetőleg a techno lesz.

Az A38-on szombat este a nagyszerű magyar trance-acidrock-együttes, a Colorstar ad koncertet. Előtte és utána dj Peet és Jutasi Tamás lemezeire szórakozhatunk. A bulit élőben követhetjük az [origo>play]-en.

Végül: a margitszigeti nagyréten a Kendermag Egyesület Tüntetés a büntetés ellen programján az Anima Sound System és a Korai Öröm zenekar ad - természetesen ingyenes - koncertet, sőt ugyanitt Palotai Zsolt is fellép.

Fotó: Kiss Lóránt