Junior Kelly helyett House of Riddim az EFOTT-on

Vágólapra másolva!
Junior Kelly ugyan lemondta európai turnéját, de a Zamárdiban összegyűlt egyetemisták és főiskolások így sem maradnak nemzetközi reggae-sztár nélkül: itt lesz az osztrák House of Riddim.
Vágólapra másolva!

Hogy a felfrissülni vágyó egyetemisták és főiskolások ne aszalódjanak szét a dögmelegben ez évben, a Balaton partján, Zamárdiban gyűlik össze a jókedélyű deáksereg. Azon sem kell csodálkozni annyira, ha péntek délelőtt rasztahajú arcok pancsikolnak a magyar tengerben.

Hogy nem beszélünk a levegőbe, arra jamaikai I-Wayne, Firestar, a Harmony and the Lava Band este kilenctől kezdődő, vagy a hazai reggae-veterán, Ladánybene 27 fél tizes fellépése, tehát az impozáns pénteki reggae-felhozatal a garancia.

A legjobban várt jamaikai, Junior Kelly ugyan lemondta az összes európai koncertjét, azért még fél éjféltől folytatódik a reggae-őrület a nagyszínpadon, mégpedig az érdemdús, osztrák House of Riddim előadásában. A kisszínpadon a Ludditák és Zaggastic koncertje érdemel figyelmet pénteken, míg a Globe Party Arénában a lakossági tánczene nagágyúi, Erős és Spigiboy parádéznak.

Szombaton a kisszínpad programjának is jamaikai a gyökere. Ekkor a New York Ska Enbsemble és a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjétől dől a füst a hangfalakból.

Éjjel egytől aztán a Selecta Shop bemutatója, a jamaikai Burro Banton, az olasz One Love Sound System és a hazai Love Alliance Soundsystem fellépése következik. Érdekes lehet még Sub Bass Monster koncertje.