Új Vadim-album áprilisban magyar közreműködőkkel

Vágólapra másolva!
Április elején dj Vadim új szerzői lemezzel jelentkezik, amelyet már a BBE kiadónál ad ki, mert elszerződött a Ninja Tune-tól. Legutóbb 2005-ben adott ki új anyagot, de akkor sem saját neve alatt, hanem One Self projektjével.
Vágólapra másolva!

Legutóbb akkor hallhattunk dj Vadimról, amikor One Self elnevezésű projektjével készített lemezt 2005-ben. A londoni Ninja Tune kiadó egyik alappillereként számon tartott zenész most új céghez szerződött.

Sound Catcher című legfrissebb nagylemezét már a szintén brit BBE kiadónál jelenteti meg április elején. Az album külön érdekessége, hogy két dalban közreműködik Sena is, a hazai hiphopszíntér egyik legismertebb, egyébként ghánai származású arca.

Az orosz születésű dj Vadim immár több mint egy évtizede van jelen a nemzetközi hiphop porondján. Jazz Fudge néven saját kiadót is működtet, valamint majd fél tucat albumot adott már ki.

Legfrissebb, összesen tizenhét számot tartalmazó korongján a Budapesten élő és alkotó Sena mellett a brit Skinnyman is jeleskedik, rajtuk kívül további mc-k és énekesek működtek közre, Új-Zélandtól egészen San Franciscóig. Az albumon zeneileg az eddigieknél nagyobb szerepet kap a reggae.

Neon Music