Hallgass, de ne fogd be a szád!

Vágólapra másolva!
A Housemusic zenei kínálata mindeddig jobbára a playerre korlátozódott, ahol stream formájában hallgathattatok bele a legújabb válogatáslemezekbe, illetve néhány trekk és promo mix is szerepelt a kínálatban. Aggódni nem kell, ez a funkció továbbra is elérhető lesz, de a Zene szekció teljesen megújult.
Vágólapra másolva!

Ezentúl sok-sok mixet lehet hallgatni a Zene fülre kattintva, ráadásul ezeket a mixeket már teljes egészében le is tölteni, hogy ne csak a gépnél ülve, hanem utazás közben vagy éppen pihenés közben is velünk legyen.

Már a kezdő listában is sok csemegét találhattok, olyan nevektől kerültek fel mixek, mint Jay Lumen, Snake Sedrick, Sterbinszky, Maxim Kuznyecov vagy a hamarosan a Tabuban vendégeskedő norvég trance-duó, a The Blizzard, de folyamatosan érkeznek majd az anyagok, hamarosan a progresszív stílust előnyben részesítő Fairlads Records-tól is - őket az első körben Icerock képviseli egy friss mix formájában.

És hogy egy kis érdekességet is visznek a dologba, a mixeket ugyanis nemcsak hallgatni és letölteni lehet, hanem értékelni is egy egytől öt csillagig terjedő skálán. A legjobb eredményt elérő mixek felkerülnek a Housemusic toplistájára, ami két előnnyel is jár: a toplista a Housemusic több oldalán is elérhető lesz, így még több emberhez juthatnak el a legjobb mixek, illetve a toplistán szereplő mixek megmenekülnek az időszakonként esedékes törlés elől.

Kattints ide, hallgass és szavazz a neked legjobban tetsző mixre!

Housemusic.hu