A másnap délig tartó partyk zenéi

Vágólapra másolva!
A Coronita afterpartyjai a Hajógyári-szigeten már hosszú ideje az energiatúltengéses partyarcok kedvencei. A fílinget Andrewboy most egy lemezen is összefoglalta.
Vágólapra másolva!

A legelszántabb partykatonáknak szinte természetes, hogy egy igazi szombati buli másnap délig tart - afterpartyval együtt. A legrégebb óta futó, rendszeres afterparty-sorozat a hajógyári-szigeti Coronitában van hétről hétre.

A CLS Records most összefogott a Coronita vezetésével, így elkészült a Coronita 2008 című album. A mixet a hely egyik legismertebb rezidense, dj Andrewboy rakta össze.

Andrewboy évekkel ezelőtt jelentette meg Első Állomás című első albumát, rajta a klubhimnusszá vált Hello-valés a József Attila-klasszikus "diszkósított" verziójával, a Születésnapomra című számmal.

A Coronita 2008-on az aktuális nemzetközi klubsikerek mellett megtalálható Andrewboy Popmodel néven működő formációjának két dala, valamint Karányi My Baby My című trackjének Andrewboy-ék által készített remixe is.

Andrewboy közel húsz klubnak volt már rezidense. 2000-ben a DMC-n, mely a világ egyik legrangosabb dj-versenye, második helyezett lett.

Az évek során olyan nevekkel léphetett színpadra Magyarországon és külföldön egyaránt, mint John Digweed, Lee Burridge, Stewe Lawler, vagy Paul Oakenfold.

party.[origo].hu

Hello