Egy hónapot ad az új-zélandi Európának

Vágólapra másolva!
Erős mulatságot ígér a péntek, hiszen Új-Zéland legkeresettebb trance-dj-je, Jarred Knapp látogat Budapestre. A hazai élvonalból pedig Gabriel Miller, Soliquid és Inpieces áll majd a Scarabeus keverőjéhez. A Trancetream ajánlója.
Vágólapra másolva!

Európai turnéja keretén belül pénteken, január 25-én Magyarországra látogat Új-Zéland leghíresebb trance-dj-je, az Incline-Events alapítója, Jared Knapp.

Knapp többek között olyan rendezvényeken zenélt már, mint a Godskitchen, a Gatecrasher, a Slinky, a Transmission, vagy épp a Future Music Festival.

A távoli sziget szülötte most először turnézik Európában. A pénteki Scarabeus Music Pub-os buli mellett az angol Vaccine - The Galleryben, a Turnmillsben, Carl B és Joni Ljungqvist társaságában.

Szlovákiában a helyi trance-élet fellegvárában, a Doplerben megrendezésre kerülő Progress in Mind partyn David Westtel, Wippenperggel és Milan Lieskovksyval áll be a dj-pultba.

A mindössze huszonhárom éves Jared 2006 márciusában jelentette meg első válogatáslemezét Oxygen címmel, ráadásul mindjárt egy angol kiadónál. 2003 óta ez volt az első új-zélandi trance-lemez, melyet brit kiadó jegyzet.

A tervek szerint Jared Knapp idén friss lemezzel is megajándékozza a trance-rajongókat.

Jarred fital kora ellenére már olyan nevekkel játszhatott együtt, mint Judge Jules Jules, Kyau&Albert, Johan Gielen, vagy épp Matt Hardwick.

Jared Knapp live

A most futó turnén a budapesti fellépés után még érinti Lengyelországot és Romániát, hiszen bő egy hónapot szán Európára, mielőtt hazatérne Új-Zélandra. A pénteki partyn Soliquid, Inpieces és Gabriel Miller képviseli a hazai hangokat.

Trancetream.fm