Botrányos ibizai földalatti

Vágólapra másolva!
Augusztus közepén látott napvilágot az új Amnesia Ibiza Underground 8. A mix az aktuális minimal, techhouse vonalon halad, bemutatva a műfaj csínyját-bínyját, mélységét és keménységét egyaránt.
Vágólapra másolva!

A lemezen Loco Dice, Johnny D, Gregor Tresher, Guido Schneider mellett a magyar Snake Sedrick nevével is találkozhatunk. Pár hónapja megjelent Scandal című kislemezéről Alex Celler változatát tették a válogatásra.

A májusban kiadott EP a Tilth Music Limited büszkesége. A korábban csak progresszív house stílusban alkotó művész most a tech és minimal tech felé fordult, és nem kis sikerrel veszi az akadályokat. "Sokoldalúnak kell lenni, nekem egyébként is nagyon sok minden tetszik, fontos a nyitottság" - mondja Snake.

Snake Sedrick a SZIN Fesztiválon augusztus végén

Snake Sedrick a Tilth Music kiadó művészeti vezetője, lassan harmincadik kislemezüket adja ki, melyek számos válogatáslemezen, köztük az Amnesia, a Godskitchen Ibiza és a Global Underground válogatáslemezein is szerepeltek már. Művészként ötvenedik kiadványán van túl, amelyek az USA-tól Japánig jelentek meg, közülük néhány Tiesto kiadójánál is.

party.[origo].hu